Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK Kods. 8580995 4004969

Pieaugušo ķivere ar sejas aizsardzību “100”

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Pieaugušajiem, kuri vēlas pilnībā aizsargāt savu seju boksa treniņu laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Pretestība pret berzi

Īpaši izturīgs poliuretāna ārējais apvalks.

Redzamības zona

Plata acs atvere + caurspīdīgs stienis.

Stabilitāte

Ķiveres saslēgšanas sistēma ar savilkšanas sprādzi un līplentes lenti.

Aizsardzība pret triecienu

Centrālais stienis, lai izturētu stiprus triecienus.Trīskārtīga blīvuma putas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ķivere boksa treniņsacīkstēm!

Vai esat pieraduši pie kardioboksa vai bumbiera sišanas, bet neuzdrošinieties cīnīties ar partneri?Priecājamies parādīt šo īpaši aizsargājošo ķiveri jūsu pirmajiem soļiem ringā.Ķivere ir īpaši izstrādāta, lai droši un patīkami pārsniegtu savas robežas!

Pilnīga aizsardzība!

Lai lietotāji vēlētos izbaudīt treniņsacīkšu prieku, mūsu dizaina komanda iedomājās ķiveri, kas pilnībā aizsargā seju.“Lietojot tradicionālo ķiveri, deguns, mute, acis un vaigu daļa ir ļoti neapsegti,” skaidro Džuliāns, “Outshock” ražošanas vadītājs.Pateicoties aizsargstienim, kas aizsedz seju apkārt degunam, jums nevar iesist!

Laboratorijā pārbaudīta aizsardzība.

Pilnīgai aizsardzībai, tajā pašā laikā nodrošinot lielisku redzes lauku un labu elpojamību, mēs izgatavojām ķiverei caurspīdīgu stieni.Tā ir pārbaudīta laboratorijā ekstremālos apstākļos un izstrādāta, lai izturētu ļoti stiprus triecienus.Tā ir pietiekami bieza, lai pretinieks jūs nesasniegtu, bet pietiekami plāna, lai varētu normāli elpot.Tā ir caurspīdīga, lai jūs varētu baudīt tādu pašu redzes lauku kā tradicionālajā boksa ķiverē.

Trīskārtīga blīvuma putas.

Ar ķiveri “100” mēs nodrošinām aizsardzību, kas ir īpaši izstrādāta, lai mācītos nodarboties ar treniņsacīkstēm.Tādēļ lielākam komfortam un amortizācijai (jums un jūsu partnerim) mēs izveidojām šo ķiveri ar trīskārtīga blīvuma DX3 putām:- elastīgas iekšējās putas nodrošina lielāku komfortu,

- stingrākas starpposma putas absorbē triecienus,

- elastīgas ārējās putas mīkstina sitienus jūsu treniņsacīkšu partnerim.

Pareiza izmēra izvēle.

Mūsu ķiveru izmēri ir norādīti centimetros atbilstoši jūsu galvas izmēram (diametrs pieres augstumā).

Izmēru tabula:

S izmērs = galvas izmērs no 55 līdz 58 cm.L izmērs = galvas izmērs no 58 līdz 61 cm.

sastāvs

sastāvs

Struktūra: 100.0% Polikarbonāts; Ārējais apvalks: 50.0% Kokvilna, 50.0% Poliuretāns; Polsterējums: 70.0% Putots EVA, 30.0% Putots polietilēns; Oderējums: 30.0% Poliamīds, 70.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Neaizmirstiet noņemt galvas aizsargu no sporta somas pēc katra treniņa.Ātrākai žūšanai iesakām žāvēšanu gaisā.

Lietošanas ierobežojumi

Paredzēta tikai boksam, nav piemērota citām aktivitātēm.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Atnāciet un izmēģiniet mūsu izstrādājumus Jums tuvākajā “Decathlon” veikalā.Izmantojot savu “Decathlon” kontu, varat testēt izstrādājumus bez maksas 7 dienas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šo izstrādājumu sarežģītos apstākļos, kas līdzīgi praktiskajai lietošanai, pārbaudīja un apstiprināja mūsu boksa komandas.

Videoklipi