Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
  • ZAĻA / ZILA
  • ROZĀ
  • ZILA / DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komandas izstrādāja šīs pielāgojamās “Tiswim” roku uzlikas-jostu, lai sniegtu atbalstu 2 līdz 6 gadus veciem bērniem, kad viņi iepazīst ūdens sniegto prieku.

PRIEKŠROCĪBAS

Elastīgums

3 lietošanas veidi, atbilstoši tam, cik komfortabli jūsu bērns jūtas ūdenī.

Regulējams

Viegli pielāgojama siksna ar 3 punktu drošības jostu un sprādzi.

Peldspējas palīglīdzeklis

Izbaudiet optimālu peldspēju (pārspēj EN 13138-1 standarta prasības).

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Peldēšanas prasmju apguve veicina bērnu psihomotoro attīstību:

“Nabaiji” piedāvā 3 peldēšanas prasmju apgūšanas pieredzes:“Iepazīšanās ar ūdeni”, “Peldēšanas uzsākšana” un “Zemūdens pasaules atklāšana”.Katrai pieredzei tiek piedāvāti atbilstošie produkti.

“Tiswim” pielāgojamās roku uzlikas-josta ir daļa no “Iepazīšanās ar ūdeni” pieredzes.

Produkta pielāgojamība ļauj atbalstīt bērnu, tam apgūstot peldētprasmi, nodrošinot peldspējas līmeni, kas samazinās atbilstoši bērna peldēšanas prasmju līmenim, kā arī palīdzot atklāt dažādas pozas ūdenī.

Kādēļ izmantot regulējamas roku uzlikas?

“Nabaiji” izstrādāja “Tiswim”, ņemot vērā to, ka bieži vien ir grūti atrast pareizo peldspējas atbalstu bērnam, paredzēt viņa komforta līmeni un pārliecību ūdenī.Pateicoties produkta modulārajai konstrukcijai, šīs roku uzlikas-josta sniedz jūsu bērnam iespēju atklāt ūdens sniegto prieku, brīvi pārvietojoties un apgūstot pirmās peldēšanas kustības pilnīgi droši.

Kādi ir trīs dažādie “Tiswim” izmantošanas veidi?

1. solis / Uzsākot peldēšanas apmācības, “Tiswim” izmanto vienkopus ar visiem tā komponentiem (roku uzlikas un priekšpusē novietota josta).

2. solis / Izmantojiet tikai roku uzlikas, lai uzsāktu kustību apmācību, atrodoties ūdenī vertikālā pozīcijā.

3. solis / Izmantojiet tikai jostu, novietojot to mugurpusē, lai ļautu bērnam atklāt peldēšanas pozīciju (horizontāli) un veikt pirmos atvēzienus.

Kā darbojas šajās roku uzlikās–jostā iestrādātais vārsts?

“Tiswim” pielāgojamās roku uzlikas-josta ir aprīkota ar vienvirziena polivinilhlorīda piepūšanas vārstiem.Lai pareizi piepūstu produktu, saspiediet vārsta galu, lai to atvērtu.Vārsts mehāniski aizveras pēc aptuveni 2 sekundēm, un ir pilnīgi normāli, ja pēc piepūšanas no produkta tiek izlaists neliels daudzums gaisa.Tāpēc ir svarīgi ātri aizvērt piepūšanas atveri.

Kā pielāgot jostu priekšpusē?

Novietojiet priekšējo daļu uz vēdera augšdaļas tā, lai josta aptvertu bērna krūškurvja apakšdaļu.Savelciet kā parasti, pēc tam piepūtiet priekšējo daļu tieši uz bērna, nepiepūšot to par daudz.Josta būs ideāli pielāgota tieši jūsu bērna apkārtmēram.

Kā izvairīties no noberzumiem un kairinājuma, valkājot peldēšanas palīglīdzekļus.

Mazu bērnu āda ir loti maiga.Atkarībā no jūsu bērna aktivitātes līmeņa un ūdens nodarbību ilguma, individuālie peldēšanas palīglīdzekļi var radīt ādas noberzumus.Lai novērstu šādu diskomfortu, iesakām zem “Tiswim” pielāgojamajām roku uzlikām valkāt peldēšanas kreklu.

Kā novietot jostu priekšpusē?

Jostai jābūt novietotai rumpja augšdaļā.Nenovietojiet jostu uz bērna krūtīm, jo tādējādi tā atradīsies pārāk augstu un slikti turēsies paredzētajā vietā.Novietojiet to zemā pozīcijā, lai peldošā daļa tiktu atspiesta pret krūšu zemāko daļu.

Cik daudz ir jāpiepūš dažādas “Tiswim” daļas?

Dažādos peldēšanas mācību posmos ir nedaudz atšķirīgas prasības attiecībā uz piepūšanu.

Roku uzlikām vajadzētu vienmēr būt maksimāli piepūstām.Tomēr ideālā gadījumā otro kameru vajadzētu piepūst, kad uzlika jau ir uzvilkta uz bērna rokas.Jostas piepūšanas līmenis, novietojot jostu priekšpusē, ir jāpielāgo bērna izmēram.Aizmugures pozīcijā josta ir jāpiepūš normāli, nepiepūšot to pārmēru stingri, pirms novietošanas vajadzīgajā pozīcijā.

Kā pielāgot jostas priekšējo daļu manam bērnam?

Tā kā katrs cilvēks ir atšķirīgs, “Tiswim” priekšējās daļas piepūšanu ir iespējams pielāgot atbilstoši bērna ķermeņa formai.

Vispirms pievelciet jostu, tai atrodoties uz bērna, nepiepūšot priekšējo daļu, lai tā ideāli piemērotos jūsu bērna izmēram.Pēc tam piepūtiet bērnam uzvilktās jostas priekšējo daļu.

Kāpēc, izmantojot produktu pilnā komplektācijā, tā vēdera daļa paceļas līdz bērna zodam?

Vairumā gadījumu tas notiek tāpēc, ka priekšdaļa ir pārāk piepūsta vai josta ir nepareizi novietota.

Pārliecinieties, ka josta ir pareizi novietota bērna vēdera zonas augšdaļā. Pielāgojiet piepūšanas līmeni un jostas savilkumu vēdera daļā atbilstoši bērna ķermeņa formai tā, lai bērnam atrodoties ūdenī, josta nesavilktos uz augšu.

Ja produkts savelkas pārāk augstu, tas var radīt berzi bērna zoda apvidū, izraisot ādas kairinājumu.

Kāpēc mans bērns gāžas uz aizmuguri?

Ja bērns gāžas uz aizmuguri, tas notiek tādēļ, ka priekšdaļas tilpums neatbilst bērna izmēram.

Ir svarīgi atcerēties, ka, lai varētu izmantot pielāgojamās roku uzlikas, bērna kustību iemaņām un muskuļu tonusam ir jābūt pietiekami attīstītiem, lai viņš var noturēt līdzsvaru un galvu virs ūdens.

Tomēr, ja jūsu bērns joprojām gāžas uz aizmuguri, pielāgojiet priekšdaļas piepūšanu viņa izmēram, lai bērns var atgūt līdzsvaru.

Vai mans bērns var apgāzties uz priekšpusi?

Nē, ja roku uzlikas ir atbilstoši pielāgotas, jūsu bērns negāzīsies uz priekšpusi.

Ir svarīgi atcerēties, ka, lai varētu izmantot pielāgojamās roku uzlikas, jūsu bērna motorajām prasmēm un muskuļu tonusam ir jābūt pietiekami attīstītiem, lai viņš varētu noturēt līdzsvaru un galvu taisnu virs ūdens.

Tomēr, ja bērns daudz pārvietojas un ir mazāka auguma, pielāgojiet priekšdaļas piepūšanu, lai bērna krūšu daļa tiktu nedaudz vairāk iegremdēta ūdenī.

Kā pielāgot jostu aizmugures pozīcijā?

Trešajā apmācību posmā bērns var atklāt horizontālo pozīciju ūdenī, novietojot jostu uz muguras.Lai to izdarītu, pilnībā piepūtiet aizmugures daļu, nepiepūšot to pārāk daudz, tad novietojiet jostu apkārt bērna viduklim un normāli savelciet.Pārliecinieties, vai zem siksnām ir ievietoti aizsargpaliktņi, lai padarītu tās vēl ērtākas.

Vai bērns var lēkt ūdenī, ja viņam ir uzvilkts “Tiswim”?

Jā, bet esiet uzmanīgi.Ja komplekts ir pareizi pielāgots, tad, bērnam lecot ūdenī, tas neizraisīs berzi zem zoda vai rokām.Ievērojiet piesardzību, lecot no augstuma; tā kā roku uzlikas ir peldēšanas palīglīdzeklis, neleciet no augstuma, kas pārsniedz bērna auguma garumu.Ja uzvilkts viss peldēšanas palīglīdzekļa komplekts un bērns bezrūpīgi lec ūdenī, izmēģiniet noņemt priekšdaļu, lai nodrošinātu viņam neierobežotas kustības.

Vai mans bērns var valkāt “Tiswim” pielāgojamās roku uzlikas, ja viņš sver mazāk par 15 kg?

Nē, “Tiswim” pielāgojamās roku uzlikas-josta ir izstrādāta bērniem, kuru svars ir no 15 līdz 30 kg drošības apsvērumu dēļ.Mazākiem bērniem roku uzlikas būs pārāk lielas, un bērns nevarēs ērti kustēties.Tiks ierobežota bērna spēja kontrolēt savas kustības un viņam būs grūti iztaisnoties, tāpēc viņš viegli varēs apgāzties uz priekšu vai aizmuguri.Pārliecinieties, ka bērna svars atbilst norādītajam.Izvēloties piemērotu produktu, nozīme ir arī jūsu bērna svaram.

Kā rīkoties, ja pēc piepūšanas no produkta izplūst gaiss?

Var būt radušies vārsta darbības traucējumi.Vārsts normāli neaizveras un pirms vāciņa aizvēršanas no produkta izplūst pārmērīgs gaisa daudzums.Lai to labotu, ar pirkstiem saspiediet vārstu 2–3 reizes, tad piepūtiet produktu līdz maksimumam un aizveriet piepūšanas atveres vāciņu.Vārsta atlokam vajadzētu novietoties pareizā pozīcijā.

Lietošanas ieteikumi.

Pēc lietošanas noskalojiet izstrādājumu un neatstājiet to tiešā saules gaismā.Mēs viennozīmīgi iesakām nemazgāt “Tiswim” veļasmašīnā, jo tādējādi iespējams sabojāt produkta vīles, ievērojami samazinot tā drošību.Tā vietā iesakām mazgāt produktu ar rokām, pēc tam to maigi noslaukot ar dvieli.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Noskalojiet ar tīru ūdeni un ļaujiet nožūt; uzglabājiet sausā, labi vēdināmā vietā un sargājiet no saules gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Ieteicams valkāt kreklu; izmantot pastāvīgā pieaugušo uzraudzībā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šim izstrādājumam ir veikti lietošanas testi Hendajā, kā arī vairāki laboratoriskie testi, lai garantētu lietošanas kvalitāti, izmantojot to nolūkam, kādam produkts izstrādāts. .

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Nabaiji” pielāgojamās roku uzlikas-josta “Tiswim” atbilst peldēšanas apmācību peldspējas palīglīdzekļa standarta EN 13138-1 prasībām.Produkta peldspējas tilpums ir augstāks nekā norādīts standartā (50 ņūtoni pilnas komplektācijas produktam un 30 ņūtoni tikai roku uzlikām, salīdzinot ar standarta 25 ņūtoniem).