Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA / DZELTENA
  • ZILA / DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas ir izstrādājušas šīs peldbaseina roku uzlikas bērniem, kuru svars ir 15–30 kg, lai viņi varētu atklāt ūdeni un apgūt kustības ūdenī.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Rokas uzliku iekšpuse ir no poliestera, nodrošinot komfortu to lietošanas laikā.

Peldspējas palīglīdzeklis

Sertificēta 25 N peldspēja (EN 13138-1 standarts), uzlabota 33 N peldspēja.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Mazam bērnam mācoties peldēt, tiek veicināta psihomotorā attīstība.

“Nabaiji” piedāvā 3 peldēšanas prasmju apguves pieredzes:“Iepazīšanās ar ūdeni”, “Peldēšanas uzsākšana” un “Zemūdens pasaules atklāšana”.

Katram pieredzes veidam pieejami atbilstoši izstrādājumi.

Roku uzlikas ir daļa no “Iepazīšanās ar ūdeni” pieredzes.Ļoti labā peldspēja ļaus bērnam noturēt galvu virs ūdens, un pakāpeniski iegūt pārliecību, to iepazīstot.Bērns pārvietojas ūdenī gandrīz vertikāli, kustinot kājas.

Vecums.

2–6 gadi.

Produkta svars.

Aptuveni 160 g.

Kā darbojas vārsts?

Mūsu piepūšamās roku uzlikas ir aprīkotas ar PVC vienvirziena piepūšanas vārstiem.Lai pareizi piepūstu produktu, saspiediet vārsta galu, lai to atvērtu.Vārsts mehāniski aizveras pēc aptuveni 2 sekundēm, un ir pilnīgi normāli, ja pēc piepūšanas no produkta tiek izlaists neliels daudzums gaisa.Tāpēc ir svarīgi ātri aizvērt piepūšanas atveri.

Kā rīkoties, ja pēc piepūšanas no produkta izplūst gaiss?

Var būt radušies vārsta darbības traucējumi.Vārsts normāli neaizveras un pirms vāciņa aizvēršanas no produkta izplūst pārmērīgs gaisa daudzums.Lai to labotu, ar pirkstiem saspiediet vārstu 2–3 reizes, tad piepūtiet produktu līdz maksimumam un aizveriet piepūšanas atveres vāciņu.Vārsta atlokam vajadzētu novietoties pareizā pozīcijā.

Lietošanas ieteikumi.

Pēc lietošanas noskalojiet roku uzlikas tīrā ūdenī.Pārliecinieties, lai uz materiāla nepaliktu smilšu un/vai sāls nosēdumi.Neatstājiet tiešos saules staros, lai novērstu priekšlaicīgas krāsu izbalošanas risku.Lietojot ilgāku laiku, mudiniet bērnu uzvilkt topu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Noskalojiet ar tīru ūdeni un ļaujiet nožūt; uzglabājiet sausā, labi vēdināmā vietā un sargājiet no saules gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Paredzētas lietošanai tikai nepārtrauktā pieaugušo uzraudzībā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Peldēšanas palīglīdzekļu peldspēju reglamentējošais standarts EN13138-1 “Nabaiji” roku uzlikām ir lielāka peldspēja, nekā noteikta standartā (33 ņūtoni pret paredzētajiem 25 ņūtoniem).

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

neatkarīgās laboratorijās.