Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • TIRKĪZA
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Izstrādāts lietotājiem, kuru svars ir no 25 līdz 90 kg un kuri vēlas pierast pie viļņiem un izbaudīt pirmo viļņu sērfošanas pieredzi. Maks. dziļums līdz nabai. Viļņiem < 1 m.

Piepūšams bodibordinga dēlis vieglai viļņu ķeršanai piekrastē; viļņiem <1 m. Piepūšanas un gaisa izlaišanas vārsts.

Pamatmateriāls: 50.0% Poliamīds, 50.0% Polivinilhlorīds

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Kompakts. Piepūšams ar muti. Spiedpogas vārsts.

Ergonomiska saķere

2 rokturi. Pavada nav iekļauta komplektācijā, iegādājama atsevišķi. Nevaskot.

Slīdēšanas efektivitāte

Polsterēta, slīdoša virsma. Viļņiem, kuru augstums ir līdz 1 m

Stabilitāte

Lietotājiem, kuru svars ir no 25 līdz 90 kg. Nepārpūst. Pēc lietošanas noskalot un uzglabāt ēnā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lietotājam draudzīgs un izglītojošs

Lai palīdzētu jums noķert viļņus, mēs cenšamies padarīt savus produktus maksimāli lietotājam draudzīgus un izglītojošus.

Tādēļ šis bodibordinga dēlis ir aprīkots ar īpaši izvietotiem rokturiem, kas ļaus jums automātiski ieņemt pareizu pozīciju uz dēļa.

Dēļa apakšpusē atrodamajās piktogrammās attēlotas visas darbības, kas veicamas, lai noķertu viļņus.

QR kods nodrošina jums pieeju apmācību materiāliem un citai svarīgai informācijai: kopšana, nodošana tālākpārdošanai utt.

Kā izvēlēties atbilstoša izmēra bodibordinga dēli?

Bodibordinga dēļa izmērs tiešā veidā ietekmē tā stabilitāti un lietošanas ērtumu. Dēlim jāatbilst lietotāja augumam un svaram. Šis dēlis ir izstrādāts bērniem un pieaugušajiem (lietotājiem, kuru svars ir no 25 līdz 90 kg), t. i., lietotājiem, kas vecāki par 8 gadiem.

Lietot tikai peldvietās ar glābējiem.

Mēs izstrādājam produktus, kas atbilst 4 lietotāju pieredzes līmeņiem. Šis produkts ir paredzēts “jauniesācējiem”.

- Jauniesācēji: līdz nabai, bez pleznām, mazi viļņi < 1 m, virzīšanās uz priekšu, atsperoties ar pēdām pret zemi, došanās ar vilni uz krastu. Pirmajai sērfošanai viļņos (dēlis ar rokturiem).

- Iesācēji: maigi pagriezieni viļņos līdz 1 m, virzīšanās uz priekšu ar pleznām. Obligāts bodibordinga apguves posms.

- Vidēji pieredzējuši lietotāji: viļņi līdz 1,50 m, lielāks ātrums un pirmo triku apgūšana (360°, El Rollo utt.).

- Pieredzējuši lietotāji: visa veida viļņi, triku pārvaldība, pat gaisā: ARS, 360°, caurule...

Lietošanas norādījumi

Šis bodibordinga dēlis ir piepūšams ar muti. Piepūtiet maigi; pārpūsts bodibordinga dēlis neslīdēs tik gludi un pakļaujot dēli spēcīga karstuma ietekmei, tam var rasties bojājumi. Viļņu ķeršanas laikā jums jāatrodas guļus uz dēļa. Lai novērstu roku un ķermeņa augšdaļas noberzumu rašanos, valkājiet UV aizsardzības T kreklu vai hidrotērpu ar garām piedurknēm.

Papildu komfortam atcerieties pēc piepūšanas iespiest vārstu bodibordinga dēlī.

Kā noķert vilni, izmantojot šo produktu

Izstrādāts viļņu ķeršanai un slīdēšanai pār tiem piekrastē; šo produktu drīkst izmantot vietās, kurās bērni var aizsniegt jūras gultni, esot ūdenī līdz nabai. Pietuvojoties mazam vilnim (< 1 m), lietotājs atsperas ar pēdām uz pludmales pusi, ar vēderu noguļas uz bodibordinga dēļa, ar plaukstām turoties pie rokturiem, saliektām rokām un aizmugurē iztaisnotām kājām. Nav nepieciešams izmantot pleznas. Dēļa faktūra nodrošina patīkamu saskari ar ādu. Nav nepieciešama vaskošana.

Uzvedība un drošība

Uzmanību. Bērni drīkst izmantot šo produktu tikai nepārtrauktā pieaugušo uzraudzībā. Īpaša uzmanība jāpievērš apstākļiem sērfošanas vietā: vējam un/vai pastāvošajām straumēm. Stingri ieteicams lietot drošības aprīkojumu, piemēram, drošības vesti vai roku uzlikas. Nav piemērots bērniem, kas jaunāki par 3 gadiem. Dēlis ir aprīkojams ar pavadu; iegādājama atsevišķi.

Videi draudzīga izstrāde un ilgtspējība

Šī piepūšamā junioru bodibordinga dēļa materiāls atšķiras no iepriekšējiem modeļiem izmantotā. Izgatavojot dēli no jauna veida materiāla, mums ir izdevies samazināt produkta radīto ietekmi uz vidi par 38% (ietekmes uz vidi samazinājums par 38% atbilst CO2 kg emisijām). Šis jaunais materiāls tiek izmantots mūsu pieaugušo un tandēma modeļu izgatavošanai.

Kā uzturēt piepūšamo bodibordinga dēli labā darba kārtībā?

Lai uzturētu bodibordinga dēli labā stāvoklī, ieteicams:

- nelēkt uz dēļa peldbaseinā.

- neatstāt dēli piepūstu tiešos saules staros vai temperatūrā virs 30 °C (pēc lietošanas izlaist gaisu). Nekad neatstājiet dēli transportlīdzeklī tiešos saules staros.

- pirms došanās ūdenī ar bodibordinga dēli, pārliecinieties, ka dēlis ir labā darba kārtība, savienojuma punkti vai šuves nav bojātas, vārsts ir pilnībā noslēgts un nelaiž ārā gaisu.

Kā rīkoties, ja no bodibordinga dēļa izplūst gaiss?

Ir normāli, ja dienas laikā vai pēc ievietošanas ūdenī bodibordinga dēļa gaisa spiediens krītas. Patiesībā, ja krītas temperatūra, samazinās arī gaisa spiediens: šādā gadījumā laiku pa laikam piepūtiet dēli ar muti.

Pēc piepūšanas nav normāli, ja sesijas laikā bodibordinga dēļa spiediens ievērojami samazinās. Ja tā notiek, pārbaudiet, vai aizbāznis ir cieši noslēgts.

Kā rīkoties, ja ir redzamas gaisa noplūdes vai aizbāznis nepaliek tam paredzētajā vietā?

Īpaša uzmanība pievēršama tam, lai šis produkts tiktu izmantots tikai tam paredzētajos apstākļos. Jebkāda veida neatbilstoša lietošana ir aizliegta.

Ja pēc normālas izmantošanas aizbāznis nepaliek tam paredzētajā vietā vai ir redzams, ka pa bodibordinga dēļa šuvēm izplūst gaiss, garantija tiks piemērota 2 gadus.

Kā rīkoties, ja rodas gaisa noplūde caur vārstu?

Vārsta noplūdes galvenokārt izraisa smilšu klātbūtne, kuras vienkārši jāiztīra.

Daļēji izpūtiet gaisu no bodibordinga dēļa un atstājiet to žāvēties (sausas smiltis būs vieglāk iztīrāmas, nekā mitras).

Izmantojiet pumpi, lai uzpūstu gaisu vārstam un izpūstu smilšu graudiņus, nospiežot pogu (pūšana ar muti var palīdzēt, bet pastāv risks samitrināt smiltis).

Visos gadījumos aizbāznim jāpaliek gaisa necaurlaidīgam.

Izmēri

Piepūstā veidā: 80 cm x 54 cm x 11 cm

Nepiepūstā veidā: 24 cm x 23 cm x 5 cm.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Kad dēlis netiek izmantots, izlaidiet no tā gaisu, lai izvairītos no karstuma radītiem bojājumiem. Pēc lietošanas noskalot un nožāvēt ēnā.

Lietošanas ierobežojumi

Bērniem vienmēr jāatrodas nepārtrauktā pieaugušo uzraudzībā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu bodibordinga cienītāju komandas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un ilgmūžību, šī produkta izgatavošanai izmantotajiem materiāliem ir veikta laboratoriska testēšana.

Garantija

2 Gadi