Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8575537 2960100

Bērnu piepūšams bodibordinga dēlis “Discovery”, 4–8 vecumam (15–25 kg), zils

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: TIRKĪZA
  • TIRKĪZA
  • DZELTENA
  • ROZĀ
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēts bērniem no 4 līdz 8 gadu vecumam (15–25 kg), lai pierastu pie viļņiem un izbaudītu pirmo viļņu sērfošanas pieredzi.Maks. dziļums līdz nabai.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Kompakts.Piepūšana ar muti.Jauns spiedpogas vārsts.

Ergonomiska saķere

2 rokturi.Nevaskot.Pavada nav iekļauta, nopērkama atsevišķi.

Slīdēšanas efektivitāte

Polsterēta, slīdoša virsma.Nepārpūst.Nav piemērots pieaugušajiem.

Stabilitāte

Formēts klājs.Bērniem no 15 līdz 25 kg (4 līdz 8 gadi).Nevaskot.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izvēlēties atbilstoša izmēra bodibordinga dēli?

Bodibordinga dēļa izmērs tiešā veidā ietekmē tā stabilitāti un lietošanas ērtumu.Dēlim jāatbilst lietotāja augumam un svaram.Šis dēlis ir izstrādāts bērniem, kas sver 15–25 kg, t. i., no 4 līdz 8 gadu vecumam.Pārāk mazam bodibordinga dēlim būs pārāk maza peldspēja, tāpēc jūs palaidīsiet garām viļņus.Pārāk lielu bodibordinga dēli būs grūti vadīt.Lai atvieglotu izvēli, skatiet izmēru tabulu.Nav piemērots lietotājiem, kas sver mazāk par 40 kg.Lietot tikai peldvietās ar glābējiem.

Šeit, “Radbug”, mēs izstrādājam produktus 4 līmeņiem.Šis produkts ir izstrādāts “jauniesācējiem”.

- Jauniesācēji:līdz nabai, bez pleznām, mazi viļņi < 50 cm, virzīšanās uz priekšu, atgrūžoties ar pēdām pret zemi, došanās ar vilni uz krastu.Pirmajai sērfošanai viļņos (dēlis ar rokturiem).- Iesācēji:maigi pagriezieni viļņos līdz 1 m, virzīšanās uz priekšu ar pleznām.Obligāts bodibordinga apguves posms.- Vidēji pieredzējuši:viļņi līdz 1,50 m, lielāks ātrums, pirmo triku apgūšana (360°, El Rollo utt.).- Pieredzējuši:visa veida viļņi, triku pārvaldība, pat gaisā:ARS, 360°, caurule...

Lietošanas norādījumi.

Šis bodibordinga dēlis ir piepūšams ar muti.Piepūtiet maigi; pārpūsts bodibordinga dēlis neslīdēs tik gludi un pakļaujot dēli karstuma ietekmei, tam var rasties bojājumi.Viļņu ķeršanas laikā jums jāatrodas guļus uz dēļa.Lai novērstu roku un ķermeņa augšdaļas noberzumu rašanos, valkājiet UV aizsardzības T kreklu vai hidrotērpu ar garām piedurknēm.

Papildu komfortam atcerieties pēc piepūšanas iespiest vārstu bodibordinga dēlī.

Kā noķert vilni ar šo produktu.

Izstrādāts viļņu ķeršanai un slīdēšanai pār tiem piekrastē; šo produktu drīkst izmantot vietās, kurās bērni var aizsniegt jūras gultni, esot ūdenī līdz nabai.Atnākot mazam vilnim (<50 cm), bērns atsperas ar pēdām uz pludmales pusi, ar vēderu noguļas uz bodibordinga dēļa, ar plaukstām turoties pie rokturiem, saliektām rokām un aizmugurē iztaisnotām kājām.Nav nepieciešams izmantot pleznas.Tā faktūra nodrošina patīkamu saskari ar ādu.Nav nepieciešama vaskošana.

Uzvedība un drošība.

Brīdinājums.Ievainojuma risks, ņemot vērā šīs rotaļlietas funkcionālās pazīmes.Mazas daļas ‒ nosmakšanas risks.Izmantošanai tikai seklā ūdenī, kurā bērns var aizsniegt jūras gultni; nepieciešama nepārtraukta pieaugušo uzraudzība.Īpaša vērība jāpievērš vējam un/vai straumei.Stingri ieteicams lietot drošības aprīkojumu, piemēram, drošības vesti vai roku uzlikas.Nav piemērots bērniem līdz 3 gadu vecumam.Var pievienot pavadu, kas ir nopērkama atsevišķi.

Videi draudzīga izstrāde un ilgmūžība.

Šī piepūšamā bodibordinga dēļa materiāls atšķiras no iepriekšējiem modeļiem izmantotā.Izgatavojot dēli no jauna veida materiāla, mums ir izdevies samazināt produkta radīto ietekmi uz vidi par 38% (ietekmes uz vidi samazinājums par 38% atbilst CO2 kg emisijām).Turklāt, pateicoties šim jaunajam materiālam un jaunajai produkta arhitektūrai (vīļu konstrukcija) ir uzlabota produkta izturība.

Kā uzturēt piepūšamo bodibordinga dēli labā stāvoklī?

Lai uzturētu bodibordinga dēli labā stāvoklī, ieteicams:

- nelēkt uz tā peldbaseinā;

- neatstāt piepūstu tiešā saules gaismā vai temperatūrā virs 30 °C (pēc lietošanas izlaist gaisu);Nekad neatstāt transportlīdzeklī tiešos saules staros.- pirms došanās ūdenī ar bodibordinga dēli, pārliecinieties, ka dēlis ir labā stāvoklī, savienojuma punkti vai šuves nav bojātas, vārsts ir pilnībā noslēgts un nelaiž ārā gaisu.

Ko darīt, ja no bodibordinga dēļa izplūst gaiss?

Ir normāli, ja dienas laikā vai pēc ievietošanas ūdenī bodibordinga dēļa gaisa spiediens krītas.Patiesībā, ja krītas temperatūra, samazinās arī gaisa spiediens:Šajā gadījumā laiku pa laikam piepūtiet dēli ar muti.Pēc piepūšanas nav normāli, ja sesijas laikā bodibordinga dēļa spiediens ievērojami samazinās.Ja tā notiek, pārbaudiet, vai aizbāznis ir cieši noslēgts.

Ko darīt, ja ir redzamas gaisa noplūdes un aizbāznis nepaliek vietā?

Īpaša uzmanība jāpievērš tam, lai šis produkts tiktu izmantots tikai tam paredzētajos apstākļos.Jebkāda neatbilstoša lietošana ir aizliegta.

Ja pēc normālas izmantošanas aizbāznis nepaliek vietā vai ir redzams, ka pa bodibordinga dēļa šuvēm izplūst gaiss, garantija tiks piemērota 2 gadus.Ja bodibordinga dēlis ir caurdurts, to ir iespējams salabot, izmantojot veikalā iegādājamu remonta komplektu.

Ko darīt, ja rodas vārsta noplūde?

Vārsta noplūdes galvenokārt izraisa smilšu klātbūtne, kuras vienkārši jāiztīra.Daļēji izpūtiet gaisu no bodibordinga dēļa un atstājiet to žāvēties (vieglāk ir iztīrīt sausas, nevis mitras smiltis).Izmantojiet pumpi, lai uzpūstu gaisu vārstam un izpūstu smilšu graudiņus, nospiežot pogu (pūšana ar muti var palīdzēt, bet pastāv risks samitrināt smiltis).Visos gadījumos aizbāznim jāpaliek gaisa necaurlaidīgam.

Izmērs.

Piepūsts:70 cm x 50 cm x 12 cm

Nepiepūsts:15 cm x 15 cm x 4 cm.

“Radbug”.

“Radbug” ir “Decathlon” zīmols, kas veltīts bodibordingam un bodisērfingam.Mūsu mērķis ir nodrošināt pēc iespējas vairāk cilvēkiem iespēju izjust neticamās sajūtas, ko sniedz bodibordings un bodisērfings.Šī slīdēšanas sajūta, saskaroties ar vilni, ir tīra, uzmundrinoša un pieradumu raisoša.Mēs sev esam noteikuši uzdevumu ikvienam sniegt iespēju sākt un panākt progresu, piedāvājot viegli lietojamus un inovatīvus produktus.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 50.0% Poliamīds, 50.0% Polivinilhlorīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Neatstāt piepūstu tiešos saules staros, kad dēlis netiek izmantots.Pēc lietošanas noskalot un žāvēt ēnā.

Lietošanas ierobežojumi

Viļņi <50 cm.Nelēkt uz tā peldbaseinā vai līdzīgā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un pārbaudījušas mūsu bodibordinga cienītāju dizaina komandas Hendajā, Francijā.Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un izturību, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi