Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8653335 4352373

Bērnu iesācēju funkcionāls bodibordinga dēlis ar saiti “100”, 35", 6‒12 gadiem

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZAĻA
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēts 6–12 g. veciem bērniem (25–40 kg), lai atklātu bodibordingu viļņos līdz 50 cm.Lai novērstu kairinājumu, vilkt pretizsitumu jaku vai hidrotērpu.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Plaukstas locītavas saite.Var pievienot rokai.Dēli ieteicams noklāt ar vasku.

Ergonomiska saķere

Iepriekš veidota priekšdaļa ērtam roku novietojumam.

Izturība

Bērniem zem 40 kg.Nav piemērots viļņiem > 50 cm un gliemežvākiem smiltīs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izvēlēties bodibordinga dēļa izmēru?

Bodibordinga dēļa izmērs tiešā veidā ietekmē stabilitāti un lietošanas ērtumu.Tam ir jābūt piemērotam lietotāja apmēriem.Tāpēc šis bodibordinga dēlis ir paredzēts bērniem, kas sver 25–40 kg, ar garumu 120–145 cm un ir vecumā no 6 līdz 12 gadiem.Pārāk mazs bodibordinga dēlis nepeldēs pietiekami, tāpēc jūs palaidīsiet garām viļņus.Pārāk lielu bodibordinga dēli būs grūti lietot.Tiešsaistē vai veikalā skatiet izmēru tabulu, kas jums palīdzēs veikt izvēli.

Mēs izstrādājam “Radbug” produktus 4 līmeņiem:jauniesācējiem, iesācējiem, vidēji pieredzējušiem un pieredzējušiem.

- Jauniesācēji:Līdz nabai, bez pleznām, mazi viļņi < 50 cm, virzīšanās uz priekšu, atgrūžot pēdas pret zemi un dodoties ar vilni uz krastu.Pirmajai sērfošanai viļņos (dēlis ar rokturiem).- Iesācēji:Maigi griezieni viļņos līdz 1 m, virzīšanās uz priekšu ar pleznām.Vajadzīgs, lai apgūtu bodibordingu.- Vidēji pieredzējis:Viļņi līdz 1,50 m, lielāks ātrums, triku sākšana (360 °, “El Rollo”, utt.).- Pieredzējuši:Visa veida viļņi, prasme veikt trikus, pat gaisā:ARS, 360 °, caurule...

Izstrādāts lietošanai paredzētajiem izmēriem un apstākļiem:jauniesācēju / iesācēju līmenim.

Ja šis bodibordinga dēlis tiek izmantots zaļos vai baltos viļņos virs 50 cm un/vai to izmanto bērni virs 40 kg, tas var sabojāties:salūzt, saliekties utt. Šī bodibordinga dēļa apakšdaļā nav bieza plastmasas līdzinātāja;tas nav piemērots lietošanai, ja krastā atrodas oļi vai gliemežvāki, kas var sabojāt slīdošo virsmu.Šajā gadījumā izvēlieties bodibordinga dēli ar liela blīvuma plastmasas līdzinātāju kā citiem “100” klāsta bodibordinga dēļiem.

Novietojiet sevi pareizi uz bodibordinga dēļa.

Iepriekš veidota bodibordinga dēļa priekšdaļa optimālam roku novietojumam.

Kad noķerat vilni, turiet abas rokas dēļa priekšpusē.

Lai virzītos pa kreisi, palieciet kreiso roku uz priekšu (ar centrētu roku, elkoni un pleciem, augšdelms 90 ° pret apakšdelmu) un virziet labo roku atpakaļ uz dēļa vidu un satveriet labo sliedi.Līdziniet kreiso kāju ar kreiso sliedi, lai noturētu virzienu.

Veiciet pretējo, lai dotos pa labi.

Ieteikumi, lai izvairītos no berzes un iegūtu labāko satvērienu uz dēļa.

Viļņu ķeršanas laikā jums plakani jānoguļas uz dēļa.Nepieciešams valkāt UV aizsardzības kreklu vai hidrotērpu ar garām piedurknēm, lai novērstu berzi uz rokām un torsa.

Mēs iesakām ieziest vasku uz bodibordinga dēļa virsas, jo īpaši priekšā plaukstu vietā, sānos un zem torsa, lai iegūtu labāku saķeri (vasks nopērkams atsevišķi sērfošanas nodaļā).Dariet to katrai sesijai.

Lietošanas ieteikumi ar vai bez pleznām.

Šo bodibordinga dēli var izmantot ar vai bez pleznām.

Bez pleznām ūdens līmenis nedrīkst būt augstāks par jostasvietu.Šajā gadījumā virzieties uz pludmales pusi, atgrūžoties no zemes, kad atnāk vilnis vai putas (< 50 cm).

Ar pleznām ūdens līmenis drīkst pārsniegt jostasvietu.Enerģiski atsperieties uz pludmales pusi, kad atnāk vilnis vai putas (< 50 cm).

Ūdensdrošības un uzvedības noteikumi ‒ 1. daļa.

Bodibordings ir fantastisks sporta veids, bet nepieciešams, ka ikviens ievēro noteiktus pamata noteikumus, lai nodrošinātu visu drošību un prieku.

1. Noskaidrojiet pēc iespējas vairāk par vietu:straume, klintis, plūdmaiņas, viļņu un pūļa lielums utt.

2. Nepārvērtējiet savu līmeni, dodieties uz vieglāku vietu, ja jūsu prasmes neatbilst apstākļiem.3. Izmantojiet atbilstošu ekipējumu:aukla, pleznas, dēlis labā stāvoklī, atbilstošs neoprēna hidrotērps.

Ūdensdrošības un uzvedības noteikumi ‒ 2. daļa.

4. Ievērojiet viļņu prioritāšu noteikumus:prioritāte ir tam, kurš atrodas vistuvāk viļņa plīšanas vietai.

5. Airējoties uz plīsumu, dodieties apkārt sērfošanas zonai, lai nenonāktu cita sērfotāja ceļā.6. Izmantojiet pleznas, ja ūdens līmenis ir augstāks par gurniem.

7. Ja neizmantojat pleznas, ieteicams palikt drošajā peldēšanas zonā, jautājiet uz vietas esošajiem glābējiem.8. Brauciet ar draugiem.

Neatstājiet karstuma iedarbībā.

Kad bodibordinga dēlis netiek izmantots, neatstājiet to saulē vai temperatūrā > 30 °C.Pasargājiet dēli, izmantojot pārsegu, novietojot zem saulessarga, ēnā vai zem gaišas krāsas dvieļa, lai izvairītos no karstuma.Nekad neatstāt automašīnā tiešā saules gaismā.Dēļa atstāšana pārāk lielā karstumā vai radīt uzpūtumus vai burbuļus uz tā virsmas, vai pat izraisīt dēļa deformēšanos.

Izmēri:

89 cm x 45 cm x 5,5 cm.

“Radbug”.

“Radbug” ir “Decathlon” zīmols, kas veltīts bodibordingam un bodisērfingam.Mūsu mērķis ir sniegt pēc iespējas vairāk cilvēkiem izjust neticamās sajūtas, ko sniedz bodibordings un bodisērfings.Šī slīdēšanas sajūta, saskaroties ar vilni, ir tīra, uzmundrinoša un pieradumu raisoša.Mēs sev esam noteikuši uzdevumu ikvienam sniegt iespēju sākt un panākt progresu, piedāvājot viegli lietojamus un inovatīvus produktus.

sastāvs

sastāvs

Sērfošanas dēlis: 90.0% Polistirols, 10.0% Polietilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Aizsargāt un pārnēsāt pārvalkā.Kad netiek izmantots, neatstāt tiešā karstumā.Pēc izmantošanas noskalot un izžāvēt ēnā.

Lietošanas ierobežojumi

Bērniem < 40 kg un viļņiem < 50 cm.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un pārbaudījušas mūsu bodiborda entuziastu dizaina grupas Hendajā (Francijā).Lai nodrošinātu labāko iespējamo kvalitāti un izturību, produkta audums ir pārbaudīts laboratorijā.

Garantija

2 Gadi