Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8485938 2545894

Bērnu bodibordinga dēlis “Bodyatu” 4–8 gadu vecumam ar rokturiem, kamuflāžas

18,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: SARKANA / TIRKĪZA
  • SARKANA / TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēts bērniem no 4 līdz 8 gadu vecumam (15–25 kg), lai pierastu pie viļņiem un izbaudītu pirmo viļņu sērfošanas pieredzi.Bez spurām.Dziļumam līdz nabai.

PRIEKŠROCĪBAS

Ergonomiska saķere

2 rokturi priekšpusē.Aukla iekļauta.Uzsākšana, atsperoties ar pēdām pret zemi.

Slīdēšanas efektivitāte

Polistirola pamatne ar auduma virsu.Nav paredzēts lauztiem viļņiem virs 50 cm.

Stabilitāte

Bērniem no 15 līdz 25 kg (4–8 gadi).Dziļumam līdz nabai.Bez spurām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izvēlēties bodibordinga dēļa izmēru?

Bodibordinga dēļa izmērs tiešā veidā ietekmē tā stabilitāti un lietošanas ērtumu. Tam ir jābūt piemērotam lietotāja izmēram.Tāpēc šis bodibordinga dēlis ir paredzēts bērniem no 15 līdz 25 kg, t.i. no 4 līdz 8 gadu vecumam.Pārāk mazs bodibordinga dēlis pietiekami nepeldēs, tāpēc jūs palaidīsiet garām viļņus.Pārāk lielu bodibordinga dēli būs grūti lietot.Tiešsaistē vai veikalā skatiet izmēru tabulu, kas jums palīdzēs veikt izvēli.

Mēs, “Radbug”, izstrādājam produktus 4 līmeņiem.Šis produkts ir paredzēts “atklājējiem”.

- Atklājēji:līdz nabai, bez pleznām, mazi viļņi < 50 cm, virzīšanās uz priekšu, atgrūžot pēdas no zemes un dodoties virs viļņa uz krastu.Pirmajai viļņu sērfošanas pieredzei (bodibordinga dēlis ar rokturiem).- Iesācēji:maigi griezieni viļņos līdz 1 m, virzīšanās uz priekšu ar pleznām.Nepieciešams, lai apgūtu bodibordingu.- Vidēja līmeņa:Viļņi līdz 1,50 m, lielāks ātrums un sākuma triki (360 °, El Rollo utt.).- Eksperti:visu veidu viļņi, prasme veikt trikus, pat gaisā:ARS, 360°, caurule.

Lietošanas norādījumi.

Sērfojot viļņos, šo bodibordinga dēli izmanto uz tā noguļoties.Ir svarīgi vilkt UV aizsardzības topu vai hidrotērpu ar garām piedurknēm, lai izvairītos no kairinājuma uz vēdera un rokām.

Kā noķert vilni ar šo produktu?

Izstrādāts, lai noķertu un sērfotu lauztos viļņos piekrastē, šo produktu izmanto vietās, kurās bērns var aizsniegt pamatni, ar ūdeni zem vidukļa.Atnākot mazam lauztam vilnim (< 50 cm), bērns atsperas ar pēdām virzienā uz pludmali un ar vēderu noguļas uz bodibordinga dēļa, turot plaukstas uz rokturiem, ar saliektām rokām un aiz tām izstieptām kājām.Pleznas izmantot nav nepieciešams.

Uzvedība un drošība.

Brīdinājums.Ievainojuma risks, ņemot vērā šīs rotaļlietas funkcionālās pazīmes.Mazas detaļas – nosmakšanas risks.Tikai izmantošanai seklā ūdenī, kurā bērns var aizsniegt zemi, un pieaugušā uzraudzībā.Īpaša uzmanība jāpievērš vēja un/vai straumes gadījumā.Stingri ieteicams drošības ekipējums, piemēram, drošības vestes vai roku aproces.Nav piemērots bērniem 3 gadu vecumā vai jaunākiem.

Izmēri:

80x46x5 cm.

Svars:550 g.

“Radbug”.

“Radbug” ir “Decathlon” zīmols, kas veltīts bodibordingam un bodisērfingam.Mūsu mērķis ir pēc iespējas vairāk cilvēkiem sniegt iespēju izbaudīt neticamās sajūtas, ko sniedz bodibordings un bodisērfings.Slīdēšanas sajūta, saskaroties ar vilni ir tīra, uzmundrinoša un ieradumu raisoša.Mēs esam sev izvirzījuši misiju ikvienam sniegt iespēju uzsākt un panākt progresu, piedāvājot viegli lietojamus un inovatīvus produktus.

sastāvs

sastāvs

Pamatdaļa: 100.0% Putots polipropilēns; Apakšdaļa – pamatmateriāls: 100.0% Polipropilēns; Augšējā daļa – pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Neizmantošanas laikā neatstāt karstumā.Pēc izmantošanas noskalot un žāvēt ēnā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērots bērniem zem 3 vai virs 10 g. vec.Viļņiem < 50 cm.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu bodibordinga cienītāju dizaina komandas Hendajā, Francijā.Šajā produktā izmantotās sastāvdaļas ir testētas laboratorijā, lai nodrošinātu labāko iespējamo kvalitāti un izturību.

Garantija

2 Gadi