Filtri 0
Filtri 0
RADBUG Kods. 8580671 4004380

Bodibordinga plaukstas locītavas pavada “100”, melna

5,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēta bodibordinga iesācējiem, lai viņi nepazaudētu savu bodibordinga dēli.Pievieno plaukstas locītavai.Viļņi <1 m.

Iesācēju bodibordinga pavada, piestiprināma pie plaukstas locītavas.

Oderējums: 100.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Poliesteris; Putas : 100.0% Gumija

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Piemērota visiem plaukstas locītavas izmēriem, aizvēršana ar līmējamu sprādzi.

Ērta lietošana

Uzvilkšana un novilkšana tikai ar vienu roku.

Daudzpusība

Piemērota atklājēju un iesācēju bodibordinga dēļiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Šeit, “Radbug”, mēs izstrādājam produktus 4 līmeņiem:jauniesācējiem, iesācējiem, vidējam līmenim un ekspertiem.

- Jauniesācēji:Līdz nabai, bez pleznām, mazi viļņi < 50 cm, virzīšanās uz priekšu, atgrūžot pēdas pret zemi un dodoties ar vilni uz krastu.Pirmajai viļņu sērfošanas pieredzei (dēlis ar satvērieniem).- Iesācēji:Maigi griezieni viļņos līdz 1 m, virzīšanās uz priekšu ar pleznām.Bodibordinga apgūšanas obligāta nepieciešamība.- Vidēja līmeņa:Viļņi līdz 1,50 m, lielāks ātrums un triku sākšana (360 °, El Rollo utt.).- Eksperti:Visa veida viļņi, prasme veikt trikus, pat gaisā:ARS, 360°, caurule.

Kā izmantot iesācēju bodibordinga pavadu.

Pavadu pievieno bodibordinga dēlim ar pavadas aizbāzni, kas jau ir pieejams.Ja pavadas aizbāžņa nav, to var iegādāties atsevišķi.Lai to pievienotu aizbāznim, izvelciet pavadu cauri aizbāžņa caurumam, tad nostiepiet otru pavadas galu (aproci) cauri cilpai.Pēc uzstādīšanas ievietojiet plaukstas locītavu aprocē, ar otru plaukstu nostipriniet sprādzi un aizveriet ar aizlīmējamo sprādzi.Piemērota arī bodibordinga dēļiem ar rokturiem.Šajā gadījumā pavadu piestipriniet pie roktura.

Izmēri.

Auklas garums:75 cm starp pavadas auklu un aproci.

Lietošanas piesardzības noteikumi.

Pirms došanās ūdenī vienmēr pārbaudiet pavadas stāvokli.Nav piemērota viļņiem virs 80 cm.Šajā gadījumā izvēlieties “500” vai “900” pavadu, kas ir izturīgāka un piestiprināma rokai lielākai kustību brīvībai.

Ūdensdrošības un uzvedības noteikumi - 1. daļa.

Bodibordings ir fantastisks sports, bet ikvienam ir nepieciešams ievērot pamata noteikumus, lai saglabātu drošību un prieku.1- Uzdodiet jautājumus un novērojiet sērfošanas vietas pazīmes:straume, klintis, plūdmaiņas, viļņu un pūļa lielums utt.

2- Nepārvērtējiet savu līmeni, dodieties uz vieglāku sērfošanas vietu, ja jūsu prasmes neatbilst apstākļiem.3- Izmantojiet atbilstošu ekipējumu:Pavadu, pleznas un dēli labā stāvoklī, piemērotu hidrotērpu.

Ūdensdrošības un uzvedības noteikumi 2. daļa.

4- Ievērojiet viļņu piekļuves noteikumus:Piekļuve tiek piešķirta personai, kas atrodas vistuvāk virsotnei.

5- Sekojiet viļņa virzienam, dodoties pretim virsotnei, lai neaizšķērsotu ceļu citam dēlim.6- Izmantojiet pleznas, ja ūdens līmenis ir augstāks par gurniem.

7- Ja neizmantojat pleznas, ir ieteicams palikt uzraudzītā teritorijā.Glābēji jums var pateikt, kur tā atrodas.8- Bodibordings grupā.

“Radbug”.

“Radbug” ir “Decathlon” zīmols, kas veltīts bodibordingam un bodisērfingam.Mūsu mērķis ir sniegt pēc iespējas vairāk cilvēkiem izjust neticamās sajūtas, ko sniedz bodibordings un bodisērfings.Šī slīdēšanas sajūta, saskaroties ar vilni, ir tīra, uzmundrinoša un pieradumu raisoša.Mēs sev esam noteikuši uzdevumu ikvienam sniegt iespēju sākt un panākt progresu, piedāvājot viegli lietojamus un inovatīvus produktus.

sastāvs

sastāvs

Oderējums: 100.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Poliesteris; Putas : 100.0% Gumija

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc izmantošanas noskalot un izžāvēt ēnā.

Lietošanas ierobežojumi

Viļņi līdz 1 m.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādāja un pārbaudīja mūsu bodibordinga cienītāju dizaina komandas Hendejā, Francijā.Šajā produktā izmantotās sastāvdaļas ir testētas laboratorijā, lai nodrošinātu labāko iespējamo kvalitāti un izturīgumu.

Garantija

2 Gadi