Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8644852 4294569

Ūdensnecaurlaidīgs medību binoklis “900”, 8 x 56, haki

250,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu entuziastu komanda izstrādāja šo binokli, lai varētu intensīvi novērot savvaļas dzīvniekus no rītausmas līdz naktij.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

Iekļauts stingrs futrālis un ērta kakla siksna.

Palielinājums

Novērotie priekšmeti šķiet 8 reizes tuvāki.

Izturība

Iztur kritienu no 1 m augstuma uz mīkstas zemes.Skrāpējumizturīgas lēcas.

Attēla kvalitāte

Koriģēšana un detalizēta attālu dzīvnieku novērošana pat rītausmā.

Redzamības zona

Novērojiet zemes strēli 102 m platumā no 1000 m attāluma.

Svars

Stikla šķiedras un nostiprināta akrilonitrila butadiēnstirola (ABS) rāmis papildus izturībai, 1165 g.

Ūdensnecaurlaidīgs

Neuztraucieties par lietu, tas ir ūdensdrošs un hermētisks, pārbaudīts iemērcot.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Specifika.

Izmēri:175x145x60 mm.

Izejas zīlīte:7 mm.

Spilgtuma indekss:49.

Krēslas faktors:21,16.

Redzamības lauks:No 102 m līdz 1000 m attāluma. Tuvākais novērošanas punkts:2 m.

Ūdensdrošs un neaizsvīstošs:pildīts ar slāpekli.

Lēcas pārklājums:FBMC (pilns platjoslas daudzkārtu pārklājums).

Prizma:BaK4 dielektriska.

Stikla šķiedras nostiprināts akrilonitrila butadiēnstirola (ABS) plastmasas rāmis.

Attēla kvalitāte 1.

Kad gaisma šķērso binokli, tā zaudē daļu no savas intensitātes.Katra lēca absorbē daļu (dažus procentus) no gaismas, kas to šķērso.Ar 12 optiskajiem elementiem absorbētais daudzums kļūst nozīmīgs.Tāpēc nepieciešams katram elementam uzklāt pārklājumu, lai samazinātu absorbēto gaismas daļu.Bet katrs pārklājums veido izmaksas.Un jo efektīvāks pārklājums, jo dārgāks tas ir.Tāpēc binoklis ir izstrādāts tā, lai rūpīgi līdzsvarotu efektivitāti un cenu.

Attēla kvalitāte 2.

Binoklim ir BaK4 prizma ar dielektrisku pārklājumu un lēcām ar FBMC apstrādi:Pilnas platjoslas daudzkārtu pārklājums – līdzsvarots daudzkārtu pārklājums lietots uz visām virsmām, optimālai gaismas pārnesei.

Šīs divas iezīmes piedāvā 78% gaismas pārnesi, kā arī labu kontrastu un krāsu atveidojumu dienas laikā, teicamu spilgtumu krēslā.Prizma nodrošina augstas izšķirtspējas detaļas.

Ūdensnecaurlaidība.

Binokļi ir pildīti ar slāpekli, lai tajos neieplūst ūdens, tādējādi neļaujot tiem aizsvīst.Iztur iegremdēšanu ūdenī 1 metra dziļumā 15 minūtes.

Spilgtums un lietošana.

Novērošanas un medību entuziastiem, kas paļaujas uz savu binokli pat nakts laikā, binoklis “900” 8 x 56 veltīts prasīgai un kvalitatīvai novērošanai jebkuros apstākļos.Teicama attēla kvalitāte, 56 mm lēca lielākam gaišumam. Jūs varat redzēt dzīvniekus pat naktī. Tas ir laiks, kad daudzas sugas ir īpaši aktīvas, tāpēc ar pareiziem piederumiem vieglāk pamanāmas.

Izejas zīlīte.

Cilvēka acs zīlīte variē no 2 mm līdz 3 mm dienas laikā, no 4 mm līdz 5 mm krēslā un no 6 mm līdz 7 mm tumsā.Tāpēc ir svarīgi izvēlēties binokli ar izejas zīlīti, kas nosedz visu Jūsu zīlīti, lai pilnībā izmantotu to spīdumu atkarībā no Jūsu vajadzībām.8x56 binoklim ir 7 mm izejas zīlīte, kas to padara piemērotu lietošanai tumsā.

Padomi briļļu nēsātājiem un asuma noregulēšanai.

Briļļu nēsātājiem ieteicams pavērst binokļa bļodiņas augšup.Cilvēkiem, kuri nenēsā brilles, ieteicams pavērst binokļa bļodiņas uz āru, cik vien iespējams.Briļļu nēsātājiem ieteicams pavērst binokļa bļodiņas lejup, binokļa korpusa virzienā.Lai nofiksētu skaidru, asu novērotā dzīvnieka attēlu, pagrieziet centrālo fokusēšanas pogu pa kreisi vai pa labi, līdz iegūstat attēla asumu.

Dioptriju kompensācijas iestatīšana.

Lai izlīdzinātu vizuālā asuma atšķirības starp acīm:Aizveriet labo aci un fokusējiet objektu dažu metru attālumā, izmantojot centrālo pogu.Kad iegūts objekta vēlamais asums, aizveriet otru aci un atkārtojiet iepriekš minēto darbību, šoreiz izmantojot dioptriju korekcijas gredzenu, kas atrodas netālu no labās puses acu bļodiņas.Tagad ir pilnvērtīgi izlīdzināta binokļa asuma starpība.Vairs nav nepieciešams izmantot dioptrijas korekcijas gredzenu.

sastāvs

sastāvs

Struktūra: 12.0% Polivinilhlorīds, 36.0% Akrilnitrila butadiēna stirols, 2.0% Varš, 40.0% Stikla minerāls, 10.0% Alumīnijs; Rokas soma: 15.0% Poliesteris, 85.0% Putots EVA; Ārējais aizsargpārklājums: 100.0% Polivinilhlorīds; Siksna: 18.0% Polipropilēns, 16.0% Poliesteris, 16.0% Polioksimetilēns, 50.0% Stirolbutadiēnkaučuka latekss

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi