Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu entuziastu komanda izstrādāja šo binokli, lai varētu novērot dzīvo dabu no rītausmas līdz krēslai laiku pa laikam.Ļoti daudzpusīgs.

Piemēroti novērošanai dienas laikā, līdz krēslai.Ļoti labi piemērots medībās, amatieru putnu vērošanā, safari vai pārgājienos.

Struktūra: 50.0% Akrilnitrila butadiēna stirols, 50.0% Stikla minerāls; Ārējais aizsargpārklājums: 100.0% Polivinilhlorīds; Rokas soma: 20.0% Poliesteris, 80.0% Putots EVA

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

Komplektā iekļauts futrālis pārnēsāšanai un ērta siksniņa ap kaklu.

Palielinājums

Novērotie priekšmeti redzami 10 reizes tuvāk.

Izturība

Iztur kritienu no 1 m augstuma uz mīkstas zemes; skrāpējumizturīgas lēcas.

Attēla kvalitāte

Pamanīsiet tālu esošus dzīvniekus no rītausmas līdz krēslai.

Redzamības zona

Novērojiet zemes strēli 100 m platumā no 1000 m attāluma.

Svars

Ļoti viegls un kompakts binoklis, ērti paņemams līdzi, lai kurp jūs dotos.660 g.

Ūdensnecaurlaidīgs

Neraizējieties par lietusgāzēm – ūdensdrošs un hermētisks, veiktas iemērkšanas pārbaudes.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Īpašības.

Izmēri:149 x 130 x 50 mm.

Izejas zīlīte:3,4 mm.

Spilgtuma indekss:17,6.

Krēslas faktors:20,5.

Redzamības lauks:100 m līdz 1000 m attālumā.

Tuvākais novērošanas punkts:5 m.

Ūdensdrošs un neaizsvīstošs:pildīts ar slāpekli.

Lēcas apstrāde:MC (daudzkārtu pārklājums).

Prizma:Alumīnija BaK4.

Plastmasas futrālis (pastiprināts ABS ar stiklšķiedru).

Attēla kvalitāte 1.

Kad gaisma iziet cauri binoklim, tā zaudē intensitāti.Katra lēca absorbē proporciju (dažus procentus) caurejošās gaismas.Ja ir 10 optiskie komponenti, absorbētais daudzums ir būtisks.Tāpēc katram komponentam jāveic apstrāde, lai samazinātu absorbēto proporciju.Taču katra apstrāde maksā naudu.Turklāt jo efektīvāka apstrāde, jo dārgāka tā ir.Tādēļ binokļi tiek izstrādāti efektīvi, lai rūpīgi līdzsvarotu efektivitāti un cenu.

Attēla kvalitāte 2.

Šim binoklim ir BaK4 prizma ar alumīnija pārklājumu un lēcas ar “MC” apstrādi:daudzkārtu apstrāde (MC) vienai vai vairākām virsmām, lai palielinātu gaismas caurlaidību.

Šīs divas apstrādes piedāvā 70% gaismas caurlaidību, kā arī labu kontrastu un krāsu atveidojumu dienas laikā un labu spilgtumu krēslā.Prizma nodrošina kontrastainus attēlus, lai saskatītu sīkas detaļas.

Ūdensnecaurlaidība.

Binoklis ir pildīts ar slāpekli, lai tajā neiekļūtu ūdens un tas neaizsvīstu.Iztur iegremdēšanu ūdenī 1 metra dziļumā 15 minūtes.

Spilgtums un lietošana.

Neregulārai lietošanai, 10x42 “100” binoklis ir universāls.Piemērots novērošanai dienas laikā, no rīta blāzmas līdz agrai krēslai.Tādējādi tas ļoti labi darbojas medībās, vērojot putnus, safari vai pārgājienos.

Izejas zīlīte.

Cilvēka zīlīte mainās dienas laikā no 2 mm līdz 3 mm, krēslas laikā no 4 mm līdz 5 mm, un tumsā no 6 mm līdz 7 mm.Tādēļ ir svarīgi izvēlēties binokli ar izejas zīlīti, kas nosedz visu jūsu zīlīti, lai pilnībā izmantotu tā spožumu atkarībā no jūsu vajadzībām.10x42 binoklim ir 4,2 mm izejas zīlīte, kas padara to piemērotu lietojumam krēslā.

Padomi tiem, kuri valkā brilles un asuma regulēšanai.

Briļļu nēsātājiem ieteicams pavērst binokļa bļodiņas augšup.Cilvēkiem, kuri nenēsā brilles, ieteicams pavērst binokļa bļodiņas savā virzienā, cik vien iespējams.Briļļu nēsātājiem ieteicams pavērst binokļa bļodiņas lejup, binokļa korpusa virzienā.Lai nofiksētu skaidru, asu novērotā dzīvnieka attēlu, pagrieziet centrālo fokusēšanas pogu pa kreisi vai pa labi, līdz iegūstat attēla asumu.

Dioptriju kompensācijas iestatīšana.

Lai izlīdzinātu vizuālā asuma atšķirības starp acīm:aizveriet labo aci un fokusējiet objektu dažu metru attālumā, izmantojot centrālo pogu.Kad iegūts objekta vēlamais asums, aizveriet otru aci un atkārtojiet iepriekš minēto darbību, šoreiz izmantojot dioptriju korekcijas gredzenu, kas atrodas netālu no labās puses acu bļodiņas.Tagad ir pilnvērtīgi izlīdzināta starpība binokļa asumam, skatoties caur abiem okulāriem.Vairs nav nepieciešams izmantot dioptrijas korekcijas gredzenu.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi