Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komanda izstrādāja ūdensnecaurlaid. 10x26 binokli, savvaļas dzīvnieku novērošanai pa dienu.Kompaktais dizains padara to viegli pārnēsājamu.

Šis 10x26 binoklis ir ideāli piemēroti savvaļas dzīvnieku novērošanai dienas gaismā.Turklāt tas ir ļoti kompakts un viegls un to var viegli paņemt jebkur līdzi.

Struktūra: 50.0% Akrilnitrila butadiēna stirols, 50.0% Stikla minerāls; Ārējais aizsargpārklājums: 100.0% Polivinilhlorīds

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Sverot tikai 300 g, šo vieglo un kompakto binokli iespējams paņemt līdzi jebkur.

Ērta pārvietošana

Komplektā iekļauts futrālis pārnēsāšanai un siksna ap kaklu.

Palielinājums

Novērotie priekšmeti šķiet, ka ir 10 reizes tuvāk.

Attēla kvalitāte

Novērojiet dzīvnieku attālumā dienas gaismā.

Redzamības zona

Novērojiet platu redzesloku, 88 m līdz 1000 m attālumā.

Ūdensnecaurlaidīgs

Piemērots lietus laikā un aukstos apstākļos, ūdensizturīgs un hermētisks.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Raksturpazīmes.

Izmēri:123x115x38 mm.

Minimālais fokusa attālums:5 m.

Prizma:BK7.

Lēcas pārklājums:vairāki slāņi.

Izejas zīlīte:2,6 mm.

Gaišums.

Šis “100” 10x26 binoklis ir paredzēts savvaļas dzīvnieku novērošanai dienas gaismā skaidrā laikā.Izmantotie komponenti nodrošina spilgtu, asu, labi kontrastējošu attēlu dienas gaismas laikā.

Ūdensizturīgs.

Binokļi ir pildīti ar slāpekli, lai tajos neieplūst ūdens, tādējādi novēršot iekšējo miglošanu.Spēj izturēt 1 metra dziļu iegremdēšanu ūdenī 30 minūtes.

Pielāgojumi briļļu nēsātājiem.

Briļļu nēsātājiem ieteicams pavērst binokļa okulārus augšup.Cilvēkiem, kuri nenēsā brilles, ieteicams pavērst binokļa okulārus savā virzienā, cik vien iespējams.Briļļu nēsātājiem ieteicams pavērst binokļa okulārus lejup, binokļa virzienā.

Fokuss.

Lai uzņemtu skaidru, asu novērotā dzīvnieka attēlu, pagrieziet centrālo fokusēšanas pogu pa kreisi vai pa labi, līdz iegūstat pietiekamu attēla asumu.

Dioptriju kompensācijas korekcija.

Lai izlīdzinātu vizuālo asuma atšķirības starp acīm:aizveriet labo aci un fokusējiet objektu dažu metru attālumā, izmantojot centrālo pogu.Kad objektam ir vēlamais asums, aizveriet otru aci un atkārtojiet iepriekš minēto darbību, šoreiz izmantojot dioptriju korekcijas gredzenu, kas atrodas netālu no okulāra labajā pusē.Tagad ir pilnvērtīgi izlīdzināta starpība binokļa asumam skatoties caur abiem okulāriem.Vairs nav nepieciešams izmantot dioptrijas korekcijas gredzenu.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi