Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8501305 2490207

USB uzlādējams medību lukturis, 900 lūmeni

50,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu entuziastu komanda izstrādāja šo lukturi visiem medniekiem, kuri vēlas jaudīgu un tālu sniedzošu gaismu, kā arī izturīgu un ūdensdrošu rīku.

PRIEKŠROCĪBAS

Autonomija

Maks. režīmā 1 h 30 min. režīmā, 2 h vidējā režīmā un 9 h ekorežīmā.

Daudzpusība

Trīs režīmi: maksimālais, vidējais un ekoloģiskais, ko regulē ar pogu.

Jauda

Maksimālajā režīmā 900 lm, 350 lm vidējā režīmā un 60 lm ekorežīmā.

Vizuālā efektivitāte

Maks. režīmā 200 m tālums, 135 m vidējā režīmā un 75 m ekorežīmā.

Svars

200 g.

Ūdensnecaurlaidīgs

Izturība lietū, iegrimstot, pret triecieniem, jo tam ir alumīnija korpuss, IP67.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Efektīvs apgaismojums.

- Maks. režīms, 900 lm apgaismo līdz 200 m, 1 h 30 min. baterijas mūžs, drošības režīmā – 1 h, 60 lm.Lieliski noder, lai atrastu ceļu vai meklētu dzīvnieku pēdas pēc šaušanas.- Maks. režīms, 350 lm apgaismo līdz 135 m, 2 h baterijas mūžs, toties drošības režīmā – 1 h, 60 lm.Lieliski noder, lai saprastu, kur atrodaties, un redzētu tālu priekšā.- Ekorežīms, 60 lm izgaismo līdz 75 m, 9 h baterijas mūžs.Ideāls ejot pa mežu, skatoties somā vai spīdinot gaismu neapžilbinot.

Režīmi un funkcijas.

Luktura aizmugurē ir divas pogas.Viena poga ar jaudas simbolu paredzēta, lai lukturi ieslēgtu vai izslēgtu.Ar otru pogu var mainīt režīmu, un katru reizi nospiežot, mainās režīms uz nākamo:ekoloģiskais, vidējais vai maksimālais.Kad ieslēdzat lampu, tas automātiski darbojas tajā režīmā, kurā tika izslēgts.

USB baterija.

Lukturis ir aprīkots ar “Samsung SDI” litija 3500 mAh bateriju, ko var uzlādēt ar komplektā esošo mikro USB kabeli.Tam ir četras sarkanas LED, kas uzrāda baterijas uzlādes līmeni.Jūs varat piekļūt šai daļai, atskrūvējot luktura aizmugurējo galu.Lai tas pilnībā uzlādētos, nepieciešamas 4 stundas.Ir iespējams arī pārbaudīt baterijas līmeni.Lai to paveiktu, ieslēdziet lukturi un tad atskrūvējiet aizmugurējo galu.Jums tiek dotas 7 sekundes, lai redzētu baterijas līmeni, ko rāda LED gaismas.

Izturīgs un ūdensdrošs.

Lampa ir izgatavota no alumīnija, korpuss ir vienlaidu, lai tas būtu izturīgāks pret triecieniem.Tas ir iztur arī lietu, putekļus un iegremdēšanu.Tam ir IP67 sertifikāts, kas nozīmē, ka tas var izturēt 30 min. zem ūdens 1 m dziļumā.

sastāvs

sastāvs

Rāmis: 100.0% Alumīnijs; Baterija: 100.0% Baterija Litijs; Elektriskā mikroshēma: 100.0% PCBA

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi