Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8773595 4714469

Vīriešu fitnesa džoginga bikses “500 Essentials”, pelnu haki

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI
  • HAKI
  • MELNA
  • ZILA
  • PELĒKA
  • SMILŠKRĀSA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šīs 305 g/m² džoginga bikses neiziet no modes.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedras nodrošina komfortu un mīkstumu.

Siltums

Kokvilnas šķiedras izkliedē mitrumu, nodrošinot sausuma sajūtu

Elastīgums

Lielisku kustību brīvību nodrošinošs audums un piegulums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ērtas bikses valkāšanai visas dienas garumā

Mums ir būtiski gūt panākumus, veidojot ērtu, stilīgu bikšu dizainu. Kā? Vienkārši — jo jūtoties ērti kādā apģērbā, jūs vēlēsieties to valkāt visas dienas garumā. Veiciet ikdienas darbus, dodieties uz fitnesa nodarbību vai darba tikšanos: stils un komforts kļūs par jūsu pavadoni, lai jūs varētu justies lieliski vienmēr un visur.

Un protams, ka varat dažādot jautrību, iegādājoties atšķirīgās pieejamās krāsas.

3 iemesli, kādēļ šīs taisnā piegriezuma bikses ir tik ļoti iecienītas

Džoginga bikses?Mums tās patīk.Taisns piegriezums?Arī tas mums patīk.Tādēļ jūs it nemaz nebūsiet pārsteigts, kad sapratīsiet, kādēļ mums tik ļoti mums patīk šīs taisnā piegriezuma bikses.Lūk, 3 labi iemesli tās izmēģināt.Šis piegriezums garantē kustību brīvību.Turklāt, taisnais piegriezums izceļ jūsu potītes un ļauj audumam viegli šūpoties kustību laikā.Un – pats galvenais – tās ir neizsakāmi ērtas.

Vai izdevās pārliecināt?

Nelieli elementi ar ievērojamu nozīmi

To taisnais piegriezums, vienkāršs un efektīgs, nodrošina lielisku kustību brīvību; smalkais franču frotē audums sniedz mīkstumu un komfortu. Jūs novērtēsiet arī jostasvietā iestrādāto savelkamo auklu, kas ļauj pielāgot bikses jūsu izmēram. Mēs esam papildinājuši šīs bikses ar divām sānu kabatām, vienu aizmugures kabatu un... elastīgu staru apdari, kas nodrošina izcilu piegulumu jūsu potītēm un, protams, piešķir tām papildu stilu.

“Essentials” kolekcija: aizraujošs stāsts

Mūsu “Essentials” kolekcijā iekļauti vienkārši un ērti valkājami ikdienas apģērbi: standarta piegriezumi, kas neiziet no modes, izstrādāti no ērtiem, augstas kvalitātes audumiem; izstrādājumi ar sportisku identitāti, ko var valkāt visur, visu laiku, sportam un atpūtai. Šie apģērbi ir pieejami lieliskās krāsās.Turklāt tie ir pieejami dažādos izmēros un lieliski pieguļ, pateicoties nevainojamai apdarei.“Essentials” — mūsu firmas zīme:racionalitāte, bezrūpība, nepieciešamība.

Auduma svars

Šī produkta audums sver 305 g/m².

Ko nozīmē džogeru svars?



Lai noteiktu biezumu, skatiet gramus uz kvadrātmetru jūsu izvēlēto džoginga bikšu aprakstā. Tas galvenokārt ietekmē kritumu un sajūtu: jo smagāki džogeri, jo tie taisnāk krīt un labāk izskatās. Tomēr lielāks svars ne vienmēr nozīmē vairāk siltuma. Sukāts adījums (flīsa efekts iekšpusē) ir vieglāks gramos uz kvadrātmetru, bet siltāks, jo tas ieskauj gaisu, nodrošinot vairāk siltuma.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 50.0% Kokvilna, 3.0% Elastāns, 47.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Kokvilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi