Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • PELĒKA
  • ZILA
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Veidojiet neformālu, sportisku tēlu, neatkarīgi no tā, vai trenējaties vai nodarbojaties ar skriešanu, valkājot mūsu dizaineru radītās džoginga bikses.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedra piedāvā dabīgu komfortu un mīkstumu.

Siltums

Franču frotē auduma mīkstās cilpiņas nodrošinās jums patīkamu siltumu.

Elastīgums

Auduma sastāvā esošais elastāns nodrošina pilnīgu kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sākotnēji fitnesam izstrādātas bikses, kas var būt noderīgas arī tik daudz kur citur.

Tonizējoša rīta rosme; darba tikšanās; enerģiska pastaiga dienas vidū; ātra piestāšana pie veikala, lai papildinātu ledusskapja saturu; laiks mājās kopā ar ģimeni vai iziešana ar draugiem: vai nebūtu jauki, ja to visu jūs varētu darīt vienā un tajā pašā apģērbā?

Tieši tāpēc mēs izstrādājām šo apģērbu klāstu: lai jūs varētu valkāt šo apģērbu mājās, darbā, un visur citur, kurp vien dodaties, nepārģērbjoties pirms katras aktivitātes.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties, ka visas dienas garumā jūtaties gan ērti, gan stilīgi — darbā, mājās, sporta zālē un jebkurā citā vietā. Izklausās lieliski, vai ne? Gluži mūsu domas. Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim realizēt šo pārdrošo ideju. Un, lūk – mūsu apģērbu klāsts ir gatavs. Šis ērto apģērbu klāsts neatpaliek arī stila ziņā: tajā iekļautie produkti ir gan patīkami valkāšanai, gan lieliski izskatās.

3 iemesli iemīlēt šīs pieguļoša piegriezuma bikses

Nav nekādu šaubu, ka pieguļošs piegriezums ir īsta klasika. Bet kāpēc? Pieguļoša piegriezuma apģērbs izskatās ļoti pievilcīgi. Tas ir arī ideāls vidusceļš: apģērbs piekļaujas jūsu augumam, vienlaikus ļaujot jums brīvi kustēties. Un pēdējais, bet ne mazāk svarīgais aspekts — pieguļoša piegriezuma apģērbs ļauj kombinēt kardināli atšķirīga stila apģērbus. Valkājat pieguļošas bikses? Papildiniet tēlu ar lielu, brīva piegriezuma sporta džemperi.



Tātad, vai jūs izvēlētos šīs pieguļošā piegriezuma bikses?

Nelielas detaļas ar lielu nozīmi

Bikšu jostasvietā ir arī iestrādāta savelkama aukla, kas ļaus jums pielāgot bikses, panākot ideālu piegulumu.

Mēs esam papildinājuši bikses ar divām sānu kabatām, kur varēsiet ievietot rokas vai nelielus piederumus, un aizmugures kabatu jūsu tālrunim vai atslēgām.

Auduma svars

Audums sver 305 g/m².

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi