Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Šīs bikses tika izstrādātas, lai būtu silti pirms vingrošanas, tās laikā, kā arī pēc vingrošanas, kuras laikā jūs svīstat un vingrojumi prasa zināmu piepūli.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Pūkains audums mīkstumam ārpusē, ķemmēts iekšpusē.

Mitruma pārvaldība

Sintētisks audums, kas uzsūc un novirza sviedrus.

Siltums

Siltināts, ķemmēts audums. Ļoti viegli kopjams.

Elastīgums

Audums satur elastānu, nodrošinot vēl lielāku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sporta apģērbs paredzēts bērniem un pusaudžiem vecumā no 6 līdz 14 gadiem: 172 cm zēniem un 166 cm meitenēm

Mūsu izstrādājumu klāsts ir paredzēts bērnu iekštelpu sporta nodarbībām vai fiziskās audzināšanas stundām skolā.

Saskaņā ar Pasaules Veselības organizācijas (PVO) ieteikumiem, 60 minūtes ir minimālais laiks, kas bērnam jāpavada, veicot fiziskas aktivitātes katru dienu.

Ir pierādīta sporta loma un tā sniegtie ieguvumi bērnu un pusaudžu psiholoģiskajā un fiziskajā attīstībā, kā arī labsajūtā: sports attīsta motorās prasmes un veiklību, veicina pašapziņu un sociālo integrēšanos.

Ko mēs saprotam ar fizisko audzināšanu un sporta aktivitātēm?

Fiziskās audzināšanas stundas un sporta aktivitātes dod bērniem iespēju atbrīvoties no enerģijas un atklāt visas viņiem pieejamās fizisko kustību iespējas: lēkšanu, līdzsvara noturēšanu, dažādu kustību apvienošanu, triku veikšanu. Lai arī šāda veida vingrojumi galvenokārt tiek veikti fiziskās audzināšanas stundās, tos var veikt arī ārpusskolas klubos un atpūšoties.

Sportojot gūtais prieks

No sporta iegūst gan bērni, gan pusaudži ‒ gan vienkārši kustoties, jautri pavadot laiku un rotaļājoties ar draugiem, gan vienlaikus mācoties sadarboties ar citiem.

“Domyos” produkta izstrādes process

Mūsu dizaina komandas strādā pie viena mērķa: nodrošināt ideālu sviedru novirzīšanas, siltuma saglabāšanas un elastīguma līdzsvaru, ņemot vērā jauno sportistu vajadzības.

Jūsu bērns varēs izvēlēties pilnu vingrošanas tērpa komplektu: T kreklu, bezpiedurkņu kreklu, legingus, bikses, šortus, sporta kreklu vai jaku.

Atrodiet savam bērnam vai pusaudzim perfektu izmēru

Tiek mainītas mūsu apģērbu izmēru norādes 6 līdz 14 gadus veciem bērniem.

Mēs piedāvājam produktus, norādot gan bērna vecumu, gan auguma garumu. Mēs zinām, ka viena vecuma bērnu auguma garums var ievērojami atšķirties. Izmēriet sava bērna auguma garumu, lai zinātu, kurš modelis viņam derēs.

Mēs piedāvājam arī papildu izmēru bērniem vecumā no 14‒15 gadiem: zēniem līdz 172 cm un meitenēm līdz 166 cm

Vai zinājāt?

Mūsu izstrādājumi tiek regulāri testēti, un mēs uzlabojam tos, ņemot vērā klientu atsauksmes.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šīs pārbaudes regulāri veic neatkarīga laboratorija, lai mēs varētu nodrošināt, ka tiek ievēroti mūsu kvalitātes standarti. Šis produkts ir izturējis mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai garantētu, ka tas nezaudēs savu formu un krāsu.

Garantija

2 Gadi