Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
mūsu komanda izstrādāja šīs bikses bērniem, dodoties pārgājienā aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdens notek no materiāla, aizsargājot to pret īsām, vieglām lietusgāzēm.

Izturība

Materiāls, kas ir izturīgs pret berzi, saskaroties ar dabīgiem elementiem.

Siltums

Biksēm ir flīsa materiāla ar blīvumu 180 g/m² odere, kas nodrošina siltumu

Aizsardzība pret vēju

Vēju necaurlaidīgs audums, kas novērš gaisa iekļūšanu un siltuma zudumu.

Stabilitāte

Elastīga josta neļauj biksēm noslīdēt aktivitāšu laikā.

Ierobežo sniega iekļūšanu

Elastīgi staru gali novērš aukstā gaisa un sniega iekļūšanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Flīsa materiāls: gaisa nodrošināta izolācija

Flīsa materiāls aiztur gaisu, ko rada tā tekstūra, gaiss darbojas kā dabīga izolācija, saglabājot ķermeņa izstaroto siltumu. Gaisu aiztur adītā auduma plūksnas.

Materiālu spēja atgrūst ūdeni

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un gaisu caurlaidīgs. Ūdens atgrūšanas īpašība tiek iegūta, apstrādājot auduma ārpusi. Auduma kalpošanas laikā šī apstrāde ir jāveic atkārtoti (ieteicams pēc katras mazgāšanas reizes). Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli līdzekļi.

Rādītājs izstrādājumu ietekmes uz vidi salīdzināšanai

Izstrādājuma ietekmi uz vidi nosaka pēc dažādiem rādītājiem visā tā kalpošanas laikā. Tiek piešķirts kopējais rādītājs no A līdz E, lai jūs varētu viegli noteikt, kuri ir videi draudzīgākie izstrādājumi, savā starpā salīdzinot viena veida izstrādājumus (T kreklus, bikses, mugursomas utt.).

Uzņēmums Decathlon ir apņēmies padarīt pieejamu informāciju par ietekmi uz vidi. Papildinformācija: http://sustainability.decathlon.com/

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms uzglabāšanas sausā vietā uz pakaramā rūpīgi izžāvējiet tās, lai auduma krokas nerada to bojājumu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojā (Francija). Mūsu dizaina speciālisti visu gadu rada un izstrādā produktus, kurus reālos apstākļos pārbauda un apstiprina bērni. Mēs esam pilnībā pārliecināti, ka pastāvīgi ražojumu uzlabojumi ir iespējami tikai tad, ja testēšana tiek veikta tādos reālos apstākļos, ar kuriem jūs sastapsieties.

Garantija

2 Gadi