Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8556399 2879948

Meiteņu un zēnu bērnu vingrošanas bikses “100”, tumši zilas

6,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Labākais pamatapģērbs mazuļu vingrošanai.Jūsu bērns jutīsies brīvs kā putns gaisā, pateicoties elastīgajam audumam, kas seko līdzi visām viņa kustībām.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Mīkstas bikses, jo mums rūp jūsu bērna āda.

Mitruma pārvaldība

Polikokvilnas audums novirza siltumu un mitrumu, lai bērns justos sauss.

Pārklājums

Stakles augstums izstrādāts tā, lai jūsu bērna vēders un mugura būtu nosegti.

Elastīgums

Viegls, elastīgs audums, kas neierobežo bērna kustības.

Stabilitāte

Elastīgā josta nodrošina labu atbalstu un padara bikses viegli uzvelkamas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Mazuļu vingrošana.

Gan sports, gan rotaļa, gan arī iespēja jūsu mazajam iepazīt pasauli.

Mazuļu vingrošana ir pirmais solis ceļā uz čempiona titulu.Tā nodrošina jūsu bērnu psihomotoro attīstību, vienlaikus sagādājot maksimāli daudz prieka.

Bērni vecumā no 1 līdz 6 gadiem var piedalīties šķēršļu joslu pārvarēšanā. Šīs joslas ir izveidotas, izmantojot bērniem piemērotus vingrošanas rīkus.

Mazuļu vingrošanas sniegtie ieguvumi.

Vai jūsu bērns piedalās mazuļu vingrošanas nodarbībās?Vai jūs zinājāt, ka šis aizraujošais sports palīdz bērniem attīstīt viņu motorās prasmes?Veicot dažādas aktivitātes un atklājot jaunas izjūtas, jūsu mazais vingrotājs iemācīsies noturēt līdzsvaru, attīstīt savas motorās prasmes un koordināciju, kā arī pārējās lietas, kuras viņš ir spējīgs izdarīt.Tas ir lielisks veids, lai palīdzētu viņiem iegūt pārliecību par sevi.

Ko vilkt mugurā, dodoties uz mazuļu vingrošanu?

Jūsu bērns var paļauties uz “Domyos” produktiem, ja vēlas justies ērti:T krekli, bikses, legingi un pat mazuļu vingrošanas jaka.Mērķis ir nodrošināt bērniem komfortablu sajūtu, lai viņiem nebūtu visu laiku jāsavelk uz augšu bikses vai jāpavelk uz leju T krekls.Tehniskie parametri atšķiras atkarībā no jūsu bērna sagatavotības līmeņa.

Produktu testēšana.

Izstrādājot mūsu produktus, mēs izvēlamies audumus un krāsas, kas nav kaitīgas bērniem, kā arī aksesuārus (pogas, aukliņas, mākslīgos briljantus u. c.), kurus nevar norīt.Mēs pārliecināmies, lai mūsu audumi nav toksiski, ja bērns tos ieliek mutē.Papildus šiem standartiem, izstrādājot katru mūsu produkta detaļu, mēs ņemam vērā jūsu bērna drošību.Šīs sīkās detaļas maina visu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 57.0% Kokvilna, 5.0% Elastāns, 38.0% Poliesteris; Ripsa audums: 57.0% Kokvilna, 4.0% Elastāns, 39.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šim apģērbam ir testēta noturība pret mazgāšanu un žāvēšanu, lai pārliecinātos, ka tas saglabā savu formu un krāsu.Šos testus regulāri veic neatkarīga laboratorija, kas vienmēr ļauj nodrošināt atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi