Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8554588 4185190

Bērnu merīnvilnas pamatslāņa bikses slēpošanai/ragavām “Meriwarm”, zilas/zaļas

15,00 €
10,00 €
-33%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šīs 100% merīno vilnas termoveļas bikses nodrošinās jūsu mazulim patīkamu sajūtu, pateicoties dabiskajam un siltajam materiālam.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Merīno vilna nekairina ādu, jo tā ir smalkāka par parasto aitu vilnu.

Mitruma pārvaldība

Merīno vilna uzsūc mitrumu un novirza to uz ārpusi.

Kustības brīvība

Elastīgs materiāls nepārspējamam komfortam un kustību brīvībai.

Regulējams

Salokāms un atlokāms staras apakšdaļas posms, lai bikses varētu valkāt 2 gadus.

Siltums

100% merīno vilna — regulē temperatūru.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā ģērbt bērnus, lai viņiem būtu silti, braucot ar ragavām?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām ievērot 3 funkcionālo kārtu principu: 1. kārta jeb termoveļa (kā šie legingi), lai saglabātu sausuma sajūtu. 2. kārta jeb siltumu izolējošā kārta papildu siltumam; 3. kārta jeb aizsargkārta, kas aizsargās sliktos laikapstākļos.

Kāpēc izvēlēties merīno vilnu?

Vilna ir vislabākais materiāls, ko izvēlēties bērna ziemas apakšveļai. Šī materiāla dabīgās īpašības nodrošina bērnam labu siltumizolāciju.Merīno vilna ir viegla, mīksta, nekairina ādu un nesaglabā mitrumu.

Mūsu merīno vilnas izcelsme un izsekojamība

Dziju izstrādāšanas komanda tikās ar audzētājiem no Dienvidāfrikas, lai pārliecinātos, vai vilnu iegūst, ievērojot dzīvnieku labturības noteikumus. Atšķirībā no citām merīno vilnas eksportētājvalstīm Dienvidāfrikā ir aizliegts noņemt dibena zonas spalvainās ādas slāni. Tā ir sāpīga ķirurģiska procedūra, ko veic aitām, lai novērstu parazītu iemājošanu dzīvniekam. Ir izveidotas partnerības ar audzētājiem, lai nodrošinātu nozares dzīvotspēju ilgtermiņā atbilstoši ētiskajām un tehniskajām prasībām.

Kāds ir bērnu slēpošanas/braukšanas ar ragavām termoveļas “Meriwarm” piegriezums?

Mazuļu slēpošanas/braukšanas ar ragavām termoveļas biksēm (vai legingiem) “Meriwarm” ir parasts griezums.

Klasisks, taisns, elastīgas trikotāžas piegriezums, kas piegulēs ikviena bērna ķermenim.Šo zem apģērba velkamo bikšu jeb legingu platā, mīkstā gumija nodrošina labu atbalstu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Vilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi braukšanai ar ragavām paredzētie izstrādājumi ir testēti reālos apstākļos, kuriem tie ir konstruēti: sniegā, aukstumā un visos citos apstākļos, ar ko var saskarties, braucot ar ragaviņām. Dizaineru komandas, produktu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi