Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8544006 2695860

Vīriešu fitnesa bikses ar taisnu jostas daļu, melnas

30,00 €
20,00 €
-33%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri izstrādāja šīs pieguļošās džoginga bikses treniņiem un ikdienas aktivitātēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedra piedāvā dabīgu komfortu un mīkstumu.

Siltums

Strukturētais “Spacer” audums ir patīkams un silts.

Elastīgums

Īpaša auduma struktūra, kas nodrošina dabisku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sākotnēji fitnesam izstrādātas bikses, kas var būt noderīgas arī tik daudz kur citur.

Tonizējoša rīta rosme; darba tikšanās; enerģiska pastaiga dienas vidū; ātra piestāšana pie veikala, lai papildinātu ledusskapja saturu; laiks mājās kopā ar ģimeni vai iziešana ar draugiem: vai nebūtu jauki, ja to visu jūs varētu darīt vienā un tajā pašā apģērbā??

Tieši tāpēc mēs izstrādājām šo apģērbu klāstu: lai jūs varētu valkāt šo apģērbu gan mājās, gan darbā, gan visu pārējo dienas aktivitāšu laikā, iztiekot bez biežas pārģērbšanās.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties, ka visas dienas garumā jūtaties gan ērti, gan stilīgi, neatkarīgi no tā, vai esat darbā, mājās, sporta zālē vai jebkurā citā vietā. Izklausās labi, vai ne? Gluži mūsu domas. Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim realizēt šo pārdrošo ideju. Un, lūk — mūsu klāsts ir gatavs. Šī ērtā kolekcija nepieņem nekādus stila kompromisus: tajā iekļauti produkti, kas ir gan patīkami valkāšanai, gan labi izskatās.

3 iemesli iemīlēt šīs pieguļoša piegriezuma bikses

Neviens nešaubās, ka pieguļošs piegriezums ir īsta klasika. Bet kāpēc? Pieguļoša piegriezuma apģērbs izskatās ļoti pievilcīgi. Tas ir arī ideāls vidusceļš: apģērbs piekļaujas jūsu augumam, vienlaikus ļaujot jums brīvāk kustēties. Un pēdējais, bet ne mazāk svarīgais aspekts, pieguļoša piegriezuma apģērbs ļauj kombinēt kardināli atšķirīga stila apģērbus. Jums mugurā ir pieguļošas bikses? Papildiniet tēlu ar lielu, brīva piegriezuma sporta džemperi.



Tātad, vai jums patiktu šīs pieguļošās bikses?

Auduma svars

Audums sver 305 g/m².

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 78.0% Kokvilna, 7.0% Elastāns, 15.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Kokvilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim produktam ir veikta mazgāšanas un žāvēšanas izturības testēšana. Šos testus regulāri veic neatkarīgā laboratorijā, tādējādi nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem. Turklāt mūsu inženieri regulāri veic lietotāju paneļa testus reālos lietošanas apstākļos. Tādējādi mūsu produktu pārvaldības un izstrādes komanda var radīt produktus, kas pilnībā atbilst jūsu cerībām.

Garantija

2 Gadi