Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8545324 2715550

Vīriešu vieglas, ūdensnecaurlaidīgas pārgājienu virsbikses “MH500”

45,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgo pārgājienu speciālistu komanda Monblāna pakājē izstrādāja šo ūdensnecaurlaidīgo jaku regulāriem pārgājieniem aizsardzībai pret vētrām kalnos.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Elastīga jostasvieta labākai atbilstības pielāgošanai

Kompakta konstrukcija

Vieglas un kompaktas, tās var salocīt kabatā, lai somā aizņemtu mazāk vietas

Ērta lietošana

Rāvējslēdzējs virs ceļa: uzvelciet un novelciet tās, nenovelkot apavus.

Viegls

L izmērs tikai 354 g.

Ūdensnecaurlaidīgs

Aizsardzība vētrā 3 slāņu membrāna, 15000 mm H2O (Šmerbera vienības)

Kabatas

Uzglabāšanas kabata, lai mantas mugursomā nesamirkst

Elpojamība

Sviedrus neitralizējošs materiāls (RET = 8)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Piegriezums

Standarta piegriezums. Var valkāt virs biksēm, legingiem vai šortiem. Uzmanību! tā kā staru sānos ir rāvējslēdzēji, biksēm nav vīļu

Pamatmateriāls

3 slāņu materiāls ar membrānu.

Membrāna

Izstrādājuma ūdensnecaurlaidības rādītājs ir atkarīgs no šādiem diviem svarīgiem kritērijiem: izstrādājuma materiāls un tā sastāvs;

izstrādājums ir izgatavots, iekļaujot membrānu.

Tā atgādina ļoti plānu plastmasas (poliuretāna) plēvi, kas nodrošina materiāla ūdensnecaurlaidību, bet saglabā tā gaisu caurlaidību.

Tās priekšrocība ir elastīgums, vieglums un gaisa caurlaidība.

Slāņu struktūra

3 slāņu struktūra: membrāna tiek ielīmēta starp ārējo un iekšējo audumu. Mēs to izmantojam izturīgām un augstas veiktspējas virsdrēbēm.

Materiāla ūdensnecaurlaidības īpašības

Lai garantētu materiāla ūdensnecaurlaidību, tiek veikti laboratorijas testi. Šim nolūkam auduma izturību mēra pēc ūdens kolonnas augstuma milimetros, ko var izturēt audums (pārbaude saskaņā ar JIS 1092 standartu).Jo lielāks ūdens spiediens, jo ūdensnecaurlaidīgāks ir audums.

Šī apģērba materiāla ūdensnecaurlaidības rādītājs ir 15 000 mm, un tas var izturēt spiedienu, ko rada 15 000 mm augsts ūdens stabs.

Tas atbilst 15 000 punktiem pēc Šmerbera skalas.

Virsbikšu ūdensnecaurlaidība

Lai garantētu jakas ūdensnecaurlaidību, mēs veicam laboratorijas testus, kuros tiek simulēti dažādi nokrišņu apstākļi.

Šis apģērbs ir pārbaudīts dušas testā, kas atdarina 2 stundas ilgas 18 cm lietusgāzes.Šie apstākļi ir līdzvērtīgi caurmēra lietusgāzes apstākļiem kalnos.

Kā atjaunot ūdens atgrūšanas īpašības?

Audumam ir ūdens atgrūšanas īpašības — ūdens notek pa tā virsmu, tajā neiekļūstot. Audums neuzsūc ūdeni, tāpēc saglabājas viegls un elpojošs. Ūdens atgrūšanas īpašības tiek iegūtas, apstrādājot auduma ārpusi. Šī apstrāde produkta kalpošanas laikā ir jāatjauno.

Ūdensnecaurlaidīgās īpašības var atjaunot, bikses žāvējot veļas žāvētājā 10 minūtes zemā temperatūrā vai izmantojot reaktivējošu aerosolu. (Kods: 8551983)

Materiāla gaisa caurlaidība

Auduma gaisa caurlaidību mēra pēc tvaika caurlaides pretestības (RET).

Tā ir spēja izvadīt tvaikus, ko ķermenis ģenerē fizisko aktivitāšu laikā, un līdz ar to spēja nevērst mitruma uzkrāšanos uz ādas.

Jo zemāks ir RET rādītājs, jo augstāka ir auduma gaisa caurlaidība.



RET ≤ 6: materiāls ar augstu gaisa caurlaidību

RET ≤ 12: gaisu caurlaidīgs materiāls

RET ≤ 20: materiāls ar nelielus gaisa caurlaidību.

Šim produktam ir noteikts rādītājs 8 RET.

Kur tiek ražotas mūsu bikses?

Šīs virsbikses ir izstrādātas mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam tās ražo mūsu piegādātāji Bangladešā.Mēs cieši sadarbojamies ar tiem partneriem, kuriem ir reāla pieredze virsbikšu ražošanā.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti.

Lieliska kalnu pārgājienu produktu izstrādes komanda, kas dalās ar jums savā pieredzē.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Oderējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms uzglabāšanas vienmēr pārliecinieties, ka šīs ūdensnecaurlaidīgās bikses ir pilnīgi sausas.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visas pārbaudes veic lietotāji, kas pārstāv mūsu mērķa tirgu, lai pārbaudītu izstrādājumu apstākļos, ar kādiem jūs varētu saskarties, valkājot tos. Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Auguma forma (īpaši pateicoties 3D analīzei) Kustību izpēte Siltuma komforts (četras klimatu kameras) Kompozīcijas izpēte

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.