Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8526774 2651935

Bērnu (2–6 gadi) siltas, ūdensnecaurlaidīgas sniega bikses “SH500 U-Warm”

25,00 €
18,00 €
-28%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Jūsu bērniem patiks šīs bikses īpaši aukstam laikam, dodoties pārgājienā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Siksnu var regulēt ar līplentēm. Oderi var izgriezt uz ārpusi žāvēšanai.

Pretestība pret berzi

Materiāls, kas ir izturīgs pret berzi, saskaroties ar dabīgiem elementiem.

Siltums

Flīsa iekšējas apspīlētas bikses ar blīvumu 270 g/m² maksimālam siltumam

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensizturīgs materiāls (3000 Šmerbera punkti) un 100% līmētas šuves.

Ierobežo sniega iekļūšanu

Augsta siksna, iestrādātas un elastīgas staru galu malas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā šīs bikses uzturēs bērna ķermeņa siltumu?

Mēs izgatavojām šīs bikses ar siltām un mīkstām flīsa piegulošajām biksēm.

Flīsa sintētiskās šķiedras ir tik efektīvas kā vilna (siltas, siltumizolācija), un tās ir daudz vieglākas. Apģērbs ir mīksts, ērts, ātri žūst un ļauj ādai elpot. Flīsa materiāls aiztur gaisu tā tekstūras radītajā apjomā, lai uzturētu ķermeņa siltumu ar tā dabīgajām izolējošajām īpašībām. Gaisu aiztur adītā auduma plūksnas.

Vai bērnam zem šīm biksēm ir jāvelk piegulošas bikses?

Tā kā biksēs ir iestrādātas flīsa piegulošas bikses, nav vajadzības vilkt piegulošas bikses, ar kurām jūsu bērnam kļūs pārāk karsti, viņš sāks svīst un saaukstēsies.

Vai tas ir droši, ka šīs bikses pareizi aizsargās manu bērnu no sniega un aukstuma?

Mēs domājam par jūsu bērniem, un viņiem vajadzētu bez bēdām priecāties par sniegu.

Dizains, augstā vidukļa daļa un savilktie bikšu gali nodrošina, ka bikses ir ūdensnecaurlaidīgas. Tas uztur siltumu un novērš aukstā gaisa iekļūšanu.

Aizmirstiem par atsegtu muguru, kad jaka saraujas uz augšu un pie muguras iekļūst sniegs.

Vai biksēm ir pievienotas getras, lai novērstu, ka sniegs iekļūst pie potītēm?

Mēs izvēlamies risinājumu, kas ir praktisks, intuitīvs un ērts: iekšējām piegulošajām biksēm ir savilkti staru gali (līdzīgi kā ziemas jaku aproces), lai tās neuzrautos.

Novietojot elastīgo saiti zem apaviem vai zābakiem, bērna bikses nesarausies uz augšu, tāpēc sniegs nevarēs iekļūt iekšpusē.

Kā varat pārliecināties, ka šīs bikses ir 100% ūdensnecaurlaidīgas?

Jūsu biksēm ir ūdensnecaurlaidīgs ārējais materiāls, kas aiztur ūdeni un vēju (pirms mazgāšanas: 2000 Šmerbera punkti galvenajam materiālam, 3000 Šmerbera punkti pie ceļgaliem un sēdvietā). Lai ziemā jums būtu silti, ir jāaizsargā arī galva, rokas un kājas.

Vai ūdens var iekļūt caur šuvēm? Vai šīm biksēm ir ūdensnecaurlaidīgas šuves?

Jūsu bērnu komfortam un jūsu sirdsmieram šo bikšu šuves ir izveidotas ūdensnecaurlaidīgas. Tās ir pilnībā ūdensnecaurlaidīgas. Mēs pārbaudījām ūdensnecaurlaidību, veicot īpaši izstrādātu lietusgāzes testu, kurā simulē divas stundas ilgas lietusgāzes apstākļus.

Apģērba šuves ir ūdensnecaurlaidīgas, pateicoties ūdensnecaurlaidīgām un termiski noslēgtām sloksnēm. Tās tiek novietotas uz šuvēm iekšpusē, lai novērstu mitruma iekļūšanu iekšpusē un padarītu apģērbu ūdensnecaurlaidīgu ar kapilaritāti.

Vai tas ir droši, ka šīs bikses pareizi aizsargās manu bērnu pret vēju?

Ziemā ir nepieciešama aizsardzība gan pret mitrumu (sniegs, lietus), gan pret vēju, jo vējš var būtiski atdzesēt ķermeni neatkarīgi no tā, vai esat fiziski aktīvs vai stāvat uz vietas.

Ūdensnecaurlaidīgā pārklājuma dēļ šīm biksēm ir tehniskas īpašības, lai tās sertificētu kā ūdensnecaurlaidīgas.

Pārdomātas, ērtas bikses, ar kurām bērni var doties ziemas pārgājienā.

Apģērbt bērnu ziemas apstākļiem nav viegls uzdevums. Šīs ļoti siltās, īpaši pārdomātās bikses izstrādāja, domājot par vecākiem un bērniem, kas vēlas apģērbties patstāvīgi. Tās var ērti uzvilkt un pielāgot vidukļa daļā, izmantojot elastīgo siksnu un līplentes.

Biksēs ir droša kabata, kurā var glabāt nelielus priekšmetus, nebaidoties tos pazaudēt.

Šīs bikses nodrošina kustību brīvību, pateicoties izveidotajiem ceļgaliem un izmantotajiem elastīgajiem materiāliem.

Vai šīs bikses izturēs jūsu bērna intensīvās aktivitātes?

Pateicoties šo stingrā auduma ielaidumiem uz ceļiem un bikšu sēžamvietas, bērni var bez raizēm doties izpētīt pasauli. Mēs veicam dažādu materiālu izturības pret nodilumu un berzi testus, lai garantētu to efektivitāti.

Auduma izturība pret berzi tiek noteikta, izmantojot testu, kas zināms kā Martindeila tests. Šajā iekārtā auduma paraugu berzē pret bāzes virsmu, piestiprinot tā galā svaru.

Kā pareizi izvēlēties pareizo bērnu apģērbu pārgājienam pa sniegu?

Lai ziemā pareizi apģērbtos, neatkarīgi no jūsu aktivitātēm iesakām izmantot 3 slāņu principu. 1. kārta: pamatslānis, kurā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, aizvada mitrumu prom no ķermeņa, lai āda paliktu sausa.

2. kārta: Flīss nodrošina siltumu un izvada sviedrus.

3. slānis: šis slānis aizsargā pret āra apstākļiem: lietus, sniega, vēja.

Visam apģērbam ir jābūt gaisu caurlaidīgam, lai varētu izvadīt mitrumu.

Bērni ātri sasmērē savas lietas; vai jūs varat regulāri mazgāt šīs bikses, nesabojājot tās?

Šīs bikses ir izstrādātas tā, lai bērniem būtu labi un silti un lai vecāki varētu neraizēties. Mēs veicam testus, lai pārbaudītu, vai nezūd krāsa un vai atkārtota mazgāšana neietekmē auduma īpašības, funkcijas, biezumu vai izskatu. Tāpēc jūs varat droši mazgāt šīs bikses un ļaut savam rakarim brīvi rotaļāties, dodoties ziemas pārgājienā.

Kā rīkoties, lai rūpētos par šīm biksēm pareizi un saglabātu tās tehniskās īpašības?

Lai atjaunotu auduma ūdens atgrūšanas īpašības un uzlabotu apģērba kvalitāti visā tā kalpošanas laikā, izmantojiet impregnēšanas aerosolu vai šķidrumu.

Kā darbojas šī izstrādājuma garantija?

Šim izstrādājumam ir spēkā 2 gadu garantija, sākot no pirkuma čekā norādītā datuma. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks apmainīts bez maksas. Garantija sedz izstrādājuma defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ.Īpašā 2 gadu garantija ir spēkā, tikai uzrādot produktu un pirkuma dokumentu.

Rādītājs izstrādājumu ietekmes uz vidi salīdzināšanai

Izstrādājuma ietekmi uz vidi nosaka pēc dažādiem rādītājiem visā tā kalpošanas laikā. Tiek piešķirts rādītājs no A līdz E, lai jūs varētu viegli noteikt, kuri ir videi visdraudzīgākie izstrādājumi, savstarpēji salīdzinot līdzīga tipa izstrādājumus. Decathlon aktīvi reklamē šo iniciatīvu. Skatiet informāciju par mūsu centieniem ilgtspējīgas attīstības jomā: http://sustainability.decathlon.com/

sastāvs

sastāvs

Ārējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliamīds; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms uzglabāšanas sausā vietā uz pakaramā rūpīgi izžāvējiet tās, lai auduma krokas nerada to bojājumu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojā (Francija). Visu gadu mūsu dizaina speciālisti rada un izstrādā produktus, kas ir pievilcīgi, vienkārši un tehnoloģiski progresīvi. Pēc tam tie tiek rūpīgi pārbaudīti praksē, jo mēs uzskatām, ka vienīgais veids, kā pastāvīgi uzlabot mūsu produktus, ir pārbaudīt tos reālos apstākļos, kādos jūs tos lietosiet.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi