Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8516392 2601230

Zēnu siltas, elpojošas sintētiskas vingrošanas bikses “S500 Gym'y”, melnas

6,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šīs “Gym'y” bikses tika izstrādātas, lai vingrojot ar pūlēm un svīstot, kā arī pirms un pēc nodarbībām būtu silti.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Materiāls iekšpusē ir uzkārsts, lai būtu patīkams ādai.

Mitruma pārvaldība

Sintētisks audums, kas uzsūc un efektīvi novirza sviedrus.

Siltums

Silts audums. Viegla kopjamas.

Elastīgums

Elastīgs audums, lai vieglāk apģērbties.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sporta apģērbs paredzēts bērniem un pusaudžiem no 6 līdz 14 gadiem, 172 cm zēniem un 166 cm meitenēm.

Mūsu sortiments paredzēts bērnu sporta veidiem iekštelpās vai sporta stundās skolā.

Pasaules Veselības organizācija (WHO) iesaka bērniem veltīt vismaz 60 minūtes fiziskām aktivitātēm katru dienu.Sporta nozīme un ieguvumi bērnu un pusaudžu garīgajā un fiziskajā attīstībā un labizjūtā ir labi pierādīti:motoro prasmju attīstība un veiklība, pašapziņa un sociālā integrēšanās.

Kas ir izglītojošā vingrošana un sports?

Sporta stundas un sporta aktivitātes dod iespēju bērniem iztērēt enerģiju un izpētīt visas viņiem pieejamās fiziskās iespējas:lēkt, noturēt līdzsvaru, veikt dažādas kustības un izpildīt trikus.Lielākoties to praktizē sporta stundās, bet to var darīt arī klubos vai atpūšoties.

Prieks vingrot:

Kārtīga izkustēšanās un jautrība, spēlējoties ar draugiem, vienlaikus sekojot grupas vides noteikumiem, vingrošana ir pieejama disciplīna ar vairākiem ieguvumiem, kas jums patiks tikpat ļoti kā jūsu bērnam vai pusaudzim.

“Domyos” produktu izstrādes process.

Mūsu dizaina komandas strādā vienam mērķim:nodrošināt lielisku līdzsvaru starp sviedru novirzīšanu,siltumu un elastību, pamatojoties uz jauno sportistu vajadzībām.Jūsu bērns varēs izvēlēties pilnu vingrošanas tērpu:T kreklu, kreklu bez piedurknēm, legingus, bikses, šortus, sporta kreklu vai jaku.

Atrodiet piemērotu izmēru bērnam vai pusaudzim.

Mūsu 6.‒14. izmēru klāsts turpina attīstīties.Mēs piedāvājam produktus, norādot vecuma diapazonu un bērnu garumu.Mēs zinām, ka viena vecuma bērniem var būt ļoti atšķirīgs garums.Droši nomēriet savu bērnu, lai saprastu, kurš modelis derēs.

Mēs piedāvājam arī papildu izmērus no 14 līdz 15 gadiem:zēniem līdz 172 cm un meitenēm līdz 166 cm.

Vai zinājāt?

Mūsu produktus regulāri pārbauda un mēs veicam izmaiņas, pamatojoties uz klientu atsauksmēm.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šīs pārbaudes regulāri veic neatkarīga laboratorija, kas ļauj nodrošināt atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.Šim apģērbam ir pārbaudīta noturība pret mazgāšanu un žāvēšanu, lai pārliecinātos, ka tas saglabā savu formu un krāsu.

Garantija

2 Gadi