Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8503835 2468485

Sieviešu klusas, elpojošas medību bikses “500”, kamuflāžas

40,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI
  • HAKI
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzētas sievietēm, kuras nodarbojas ar šaušanu ārpus telpām.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Jostasvieta aizmugurē ir elastīga, izgatavota no kokvilnas auduma ar elastānu.

Kamuflāža

Reālistiskais, augstas izšķirtspējas kamuflāžas raksts palīdz saplūst ar dabu.

Trokšņu līmenis

Kustības bez trokšņa ar kluso kokvilnas audumu un pieguļošo taisno piegriezumu.

Kustības brīvība

Šīs elastīgās bikses pielāgojas jums, kad pārvarat šķēršļus vai rāpojat.

Pretestība pret berzi

Neuztraucieties par laukumu bez augiem ar dubulta slāņa ceļgaliem.

Elpojamība

Pieliekat soli?Elpojošs audums, lai jūs paliktu sauss pat saspringumā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kustību brīvība.

Šīs bikses izstrādātas no kokvilnas auduma ar elastānu, lai nodrošinātu maksimālu komfortu.Parasta piegriezuma bikses, elastīgais materiāls jums nodrošina lielāku kustību brīvību un pielāgojas, kad ieņemat pozu, kas dažkārt var būt neērta.Jūsu ērtības labad starp augšstilbiem nav vīļu, lai izvairītos no berzēšanās.Iepriekš veidoti ceļgali nodrošina kustību vieglumu, kad jums jāpārvar šķērslis.Augstā josta paliek vietā un pasargā jūsu muguras apakšdaļu.

Klusums.

Ņemot vērā to, ka sekmīgu medību pamatā ir klusums, mūsu dizaineri meklēja īpaši mīkstu kokvilnas audumu, kas maksimāli samazina berzes radīto troksni, staigājot un pieskaroties apkārt esošajiem augiem.Piegriezums pielāgots apakšstilbiem un potītēm, lai šīs bikses izveidotu mazliet ciešāk pieguļošas, lai novērstu auduma berzi un neradītu mazos trokšņus, kas var būt izšķiroši brīdī, kad esat pielavījies stirnu bukam 20 metru tuvumā...

Nodilumizturība.

Sarža kokvilnas audums ar dubultu kārtu ceļgalos nodrošina izturību pret savvaļas augiem, kas nav ārkārtīgi agresīvi.

Detaļas dod pievienoto vērtību.

5 cilpas paredzētas 5 cm platai jostai.2 roku kabatas ar platu atveri, atvieglojot piekļuvi jūsu piederumiem.Biksēm ir arī labā augšstilba daļā iestrādāta aizvelkama kabata, kurā varat ievietot savas atslēgas, dokumentus, tālummēru, svilpi vai kādu citu inventāru, kas jums nepieciešams, dodoties medībās.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 98.0% Kokvilna, 2.0% Elastāns; Ārējais materiāls: 98.0% Kokvilna, 2.0% Elastāns; Oderējums: 100.0% Kokvilna; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS. NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi