Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Dodieties pārgājienā ar stilu šajās piegulošajās pastaigu biksēs “NH500”, kas ir izstrādātas biežai lietošanai pārgājienos brīvā dabā.

Šīs pārgājienu bikses pielāgojas ķermenim. Tajās ir ērti kustēties visu dienu, un tās arī palīdz baudīt labi pelnītu atpūtu pārgājiena laikā. Praktiskajām biksēm ir daudz noderīgu kabatu.

Pamatmateriāls: 79.0% Kokvilna, 2.0% Elastāns, 19.0% Poliesteris; Balsts: 61.0% Kokvilna, 6.0% Elastāns, 33.0% Poliesteris; Ķīļveida ielaidums: 53.0% Kokvilna, 12.0% Elastāns, 35.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Elastīgas uz gurniem | Viduklī savelkama aukla | 8 izmēri: no 6. līdz 20.

Mīkstums

Audums ar augstu kokvilnas saturu maiga pieskāriena sajūtai

Ērta pārvietošana

7 kabatas | 1 ar rāvējslēdzēju (tālrunim) | 2 jostā (atslēgām, ID, naudai)

Viegls

Bikšu svars: 10. izmērs — 370 g

Kustības brīvība

Elastīgs materiāls (2% elastāns) | Ļoti elastīgi ielaidumi augšstilbu iekšpusē

Ātri žūstošs

Izmantotais audums satur nedaudz poliestera, lai izvadītu mitrumu

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Visiem gadalaikiem piemērotas bikses

Izmantotā materiāla dēļ bikses ir patīkami valkāt starp sezonām vai vasarā, jo tas nav pārāk silts.

Komforts visu augumu tipiem

Bikšu materiāls satur elastānu. Ja jums piemērots ir vidējs izmērs, izvēlieties mazāko izmēru. Pēc iegādes vai mazgāšanas bikses var šķist nedaudz par ciešu. Taču valkāšanas laikā tās kļūst vaļīgas (līdzīgi kā džinsu bikses ar elastānu).

Mūsu vides politika

Mēs zinām, kā jārīkojas, lai saglabātu mūsu planētu, tāpēc uzņēmums Quechua ir apņēmies samazināt ietekmi uz vidi, ko rada tā produkti.

Pasaule šobrīd piedzīvo bioloģiski audzētas kokvilnas deficītu.Šogad mēs nevarējām ražot šo modeli ar šo videi draudzīgāko kokvilnu.Taču mēs joprojām esam apņēmības pilni nodoties vides aizsardzības pasākumiem: tādēļ mēs to vēlamies attiecināt arī uz bikšu audumu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām glabāt šīs bikses salocītas vai pakārtas sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lieliska komanda, kas izstrādā kvalitatīvus produktus pārgājieniem kalnos un dalās ar jums savā pieredzē.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šīs bikses 2018. gada aprīlī pārbaudīja un apstiprināja testētāju grupa vienas dienas pārgājienā pa GR34 piekrastes taku Bretaņā. Lai atbilstu jūsu prasībām, Quechua produkti tiek pārbaudīti ārpus telpām apstākļos, ar kādiem jūs saskaraties jūsu pārgājienu laikā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.