Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8587435 4034952

Vīriešu pārgājienu bikses ar rāvējslēdzēju “MH950”

50,00 €
34,00 €
-32%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Pārveidojiet bikses par šortiem ar 1 kustību. Pateicoties novatoriskajai tehnoloģijai, varat ielocīt bikšu staras īpašajās kabatās ar 1 rāvējslēdzēju.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Ļoti elastīga siksna ar regulējamām cilpām

Viegls

340 g L izmērs ar integrētu jostu sver 340 gramus

Kustības brīvība

Abpusēji elastīgs audums (elastāns 15%). Iepriekš izveidota ceļgalu forma.

Ātri žūstošs

Sintētisks audums, kas ātri izžūst, ja ir samircis no sviedriem.

Elastīgums

Bikses var pārveidot par šortiem ar 1 darbību, nenovelkot apavus

Kabatas

2 kab. roku sildīšanai ar rāvējslēdzēju

Elpojamība

Viegls, sintētisks materiāls, kas novirza sviedrus prom no ķermeņa.

Ūdeni atgrūdošs

Bikšu augšdaļa ir apstrādāta ar impregnēšanas līdzekli

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Inovatīvas moduļbikses

Nav viegli pielāgot bikses atbilstoši strauji mainīgajiem laika apstākļiem kalnos.

Domājot par jūsu vajadzībām, mēs ar lepnumu piedāvājām šīs bikses, kuras var pārveidot par šortiem vai otrādi ar vienu darbību dažu sekunžu laikā.

Bikšu staras vairs nav jāglabā mugursomā, jo tās var pazust, staras varat ielocīt sānu kabatās.

Atbilstība un komforts kustoties

Šīm biksēm ir pieguļošs griezums (tās ir pieguļošas augšstilbu un staru daļā) un ļoti elastīga siksna. Elastīgais audums, iepriekš izveidoti ceļgali un kājstarpes zona ar ķīļveida ielaidumiem nodrošina maksimālu kustību brīvību.

Sviedru novirzīšana izgarošanai

Sintētiskais, vieglais audums novirza sviedrus prom no ķermeņa uz auduma ārpusi. Mēs veicam vairākus standartizētus laboratorijas testus, lai apstiprinātu šo īpašību. Visas mūsu pārgājienu bikses ir izgatavotas no auduma, kas atbilst 3.–5. līmenim.

Ātri žūstošs

Žāvēšanas laiks nosaka auduma spēju ātri izžūt pēc samitrināšanas saskaņā ar standartizētu protokolu.

Ūdens atgrūšanas īpašība

Ņemiet vērā, ka šis izstrādājums nav ūdensnecaurlaidīgs. Ūdens atgrūšanas īpašība neļauj šo bikšu augšdaļai pārāk ātri samirkt, bet ilgstoša lietus laikā sausumu saglabāt neizdosies. To var sasniegt, valkājot virsbikses.

Ūdens atgrūšanas īpašības var atjaunot, ievietojot bikses veļas žāvētājā un 10 minūtes sildot tās zemā temperatūrā.

Varat arī izmantot Forclaz izsmidzināmo ūdensnecaurlaidības atjaunošanas līdzekli (preces kods: 8554908).

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti.

Lieliska kalnu pārgājienu produktu izstrādes komanda, kas dalās ar jums savā pieredzē.

Kur tiek ražotas mūsu bikses?

Šis produkts ir izstrādāts mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam to ražo un šuj mūsu piegādātāji Vjetnamā un Bangladešā.Mēs cieši sadarbojamies ar tiem partneriem, kuriem ir reāla pieredze bikšu ražošanā.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Staru materiāls: 14.0% Elastāns, 86.0% Poliamīds; Kabata: 10.0% Elastāns, 90.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Auguma forma (konkrēti 3D analīze); Kustību izpēte; Siltuma komforts (četras klimata kameras); Funkcionalitātes un jutīguma izpēte.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.

Videoklipi