Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8619087 4240702

Vīriešu sporta bikses “500”, pelēkas

22,00 €
15,00 €
-31%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Esiet stilīgs gan sporta zālē, gan citur, izvēloties šīs ārkārtīgi ērtās, standarta piegriezuma bikses, kuras ar mīlestību izstrādājusi mūsu dizaineru komanda.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas un poliestera audums garantē komfortu un mīkstumu.

Siltums

Mīkstais un siltais uzkārstā džersija audums padara apģērbu patīkamu valkāšanai.

Elastīgums

Īpaša auduma struktūra, kas nodrošina dabisku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sākotnēji fitnesam izstrādātas bikses, kas var būt noderīgas arī tik daudz kur citur.

Tonizējoša rīta rosme; darba tikšanās; enerģiska pastaiga dienas vidū; ātra piestāšana pie veikala, lai papildinātu ledusskapja saturu; laiks mājās kopā ar ģimeni vai iziešana ar draugiem: vai nebūtu jauki, ja to visu jūs varētu darīt vienā un tajā pašā apģērbā?

Tieši tāpēc mēs izstrādājām šo apģērbu klāstu: lai jūs varētu valkāt šo apģērbu mājās, darbā, un visur citur, kurp vien dodaties, nepārģērbjoties pirms katras aktivitātes.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties, ka visas dienas garumā jūtaties gan ērti, gan stilīgi — darbā, mājās, sporta zālē un jebkurā citā vietā. Izklausās lieliski, vai ne? Gluži mūsu domas. Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim realizēt šo pārdrošo ideju. Un, lūk – mūsu apģērbu klāsts ir gatavs. Šis ērto apģērbu klāsts neatpaliek arī stila ziņā: tajā iekļautie produkti ir gan patīkami valkāšanai, gan lieliski izskatās.

3 iemesli, kādēļ šīs taisnā piegriezuma bikses ir tik ļoti iecienītas

Džoginga bikses? Mums tās patīk. Taisns piegriezums? Arī tas mums patīk. Tāpēc jūs nepavisam nebūsiet pārsteigti, uzzinot, ka mēs vienkārši nespējam iztikt bez šīm taisnā piegriezuma biksēm. Lūk, 3 labi iemesli tās izmēģināt. Šis piegriezums garantē kustību brīvību. Turklāt, taisnais piegriezums izceļ arī jūsu potītes un ļauj audumam viegli viļņoties, jums staigājot. Un – uzmanību – tās ir ārkārtīgi ērtas!



Vai mums izdevās jūs pārliecināt?

Nelielas detaļas ar lielu nozīmi

Džoginga bikšu jostasvietā ir iestrādāta savelkama aukla, lai jūs varētu tās pielāgot, nodrošinot izcilu piegulumu.

Esam arī papildinājuši bikses ar divām praktiskām kabatām ar rāvējslēdzēja aizdari — jūsu rokām, atslēgām un jebkam citam.

Auduma svars

Audums sver 227 g/m².

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 42.0% Kokvilna, 58.0% Poliesteris; Ripsa audums: 58.0% Kokvilna, 4.0% Elastāns, 38.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Kokvilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim produktam ir veikta mazgāšanas un žāvēšanas izturības testēšana. Šos testus regulāri veic neatkarīgā laboratorijā, tādējādi nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem. Turklāt mūsu inženieri regulāri veic lietotāju paneļa testus reālos lietošanas apstākļos. Tādējādi mūsu produktu pārvaldības un izstrādes komanda var radīt produktus, kas pilnībā atbilst jūsu cerībām.

Garantija

2 Gadi