Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BRŪNA
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu speciālisti izstrādāja šīs bikses regulāriem pārgājieniem ar sniegu klātās vietās. Ar paplašināmiem ielaidumiem komfortam fizisku aktivitāšu laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdeni atgrūdošs materiāls: ūdens notek no virsmas neiesūcoties

Siltums

Vēju necaurlaidīgs, iekšpusē uzkārsts audums, ērtai lietošanai līdz pat 0°C

Elastīgums

Elastīgi sānu ielaidumi un aizmugures šuves nodrošina komfortu kustību laikā

Elpojamība

Elastīgie ielaidumi veicina mitruma izvadīšanu pārgājienu laikā

Ierobežo sniega iekļūšanu

Apakšējā daļa ar auklām un cilpu pie potītes

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vai šīs bikses tiešām būs pietiekami siltas pārgājienam ziemā?

Bikšu iekšpusē ir uzkārsts materiāls, kas ir pārbaudīts risinājums siltuma uzturēšanai. Princips ir vienkāršs: materiāls ir strukturēts tā, lai palielinātu tilpumu un aizturētu gaisu, tādējādi veidojot dabīgu izolāciju. Tas ir tieši tāds pats princips kā dzīvnieku kažoka vai putnu spalvu gadījumā.

Kas ir ūdens atgrūšanas īpašība un kā to saglabāt?

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un elpojošs. Ūdens atgrūšanas īpašības tiek iegūtas, apstrādājot auduma ārpusi. Auduma kalpošanas laikā šī apstrāde ir jāveic atkārtoti (ieteicams pēc katras mazgāšanas reizes). Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli līdzekļi (aerosols vai šķidrums).

Kā šīs bikses aizsargā pret āra apstākļiem?

Ziemā ir nepieciešama aizsardzība gan pret mitrumu (sniegs, lietus), gan pret vēju, jo vējš var būtiski atdzesēt ķermeni neatkarīgi no tā, vai esat fiziski aktīvs vai stāvat uz vietas. Izgatavojot šīs bikses, mēs izmantojām vēju necaurlaidīgu un ūdeni atgrūdošu ārējo materiālu, lai aizsargātu pret visiem laika apstākļiem ziemā. Mēs arī pievienojām saites stiprinājumu, lai novērstu sniega iekļūšanu.

Ziemas pārgājieniem piemērots apģērbs

Lai ziemā pareizi apģērbtos, neatkarīgi no jūsu aktivitātēm iesakām izmantot 3 kārtu ģērbšanās metodi:

1. kārta: pamatslānis, kurā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, aizvada mitrumu prom no ķermeņa, lai āda paliktu sausa.

2. kārta: otrā kārta (flīsa jaka, džemperis) sniedz siltumu un izvada mitrumu uz āru.

3. kārta: šī kārta aizsargā pret āra apstākļiem: lietu, sniegu, vēju.

Visam apģērbam ir jābūt gaisu caurlaidīgam, lai tiktu izvadīts mitrums.

Vai šīs bikses izturēs regulāru lietošanu ilgtermiņā?

Lai nodrošinātu mūsu produktu izturību, mēs veicam izvēlēto materiālu testus: pārbaudot pretestību pret berzi, krāsu noturību, kā arī noturību pret atkārtotu mazgāšanu. Šo bikšu materiāliem ir veikti visi šie testi.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā un tumšā vietā.<br /> Nav ieteicams izmantot ķīmiskas vielas, piemēram, balinātāju, kas var bojāt apģērba siltumizolāciju.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicam 2 veidu termisko testēšanu: - bikšu materiāla testu; - testu ar termomanekenu termokamerā. Mēs atdarinām tādus temperatūras, vēja (5 km/h) un mitruma līmeņa apstākļus, ar kādiem jūs varat saskarties kalnos, ejot ar ātrumu 5 km/h. Šie testi ļauj mums pārbaudīt mūsu izdarītās izvēles un pēc tam pielāgot siltumizolāciju tur, kur tā ir visvairāk nepieciešama.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Visus mūsu produktus reālos apstākļos pārbaudīja lietotāji, kas pārstāv mūsu mērķa tirgu, un šīs pārbaudes tiek veiktas reizē ar laboratorijas testiem. Veicot šo vispusīgo un stingro divpakāpju testēšanu, tiek nepārtraukti uzlabotas mūsu Quechua produktu tehniskās īpašības un dizains. Lai nepārtraukti uzlabotu mūsu produktu klāstu, mēs arī izmantojam jūsu regulāri sniegtās atsauksmes.