Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8589292 4049725

Izturīgas un elpojošas meža medību bikses “Bois 900”

90,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI
  • HAKI
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu medību entuziastu komanda izstrādājusi šīs izturīgās un elpojošās “900” meža bikses ar pastiprinājumiem aktīvām mazo dzīvnieku medībām sausā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Elastīga josta ērtāk pieguļ ķermenim.

Ūdeni atgrūdošs

Ūdeni atgrūdošs materiāls, kas aizsargā pret nelielu lietu.

Mitruma pārvaldība

Sānu rāvējslēdzēji un tīkliņaudums, lai palielinātu elpojamību.

Kustības brīvība

7% elastāna pamataudumā brīvākām kustībām.

Kabatas

3 kabatas ar rāvējslēdzēju, lai droši glabātu piederumus.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Pastiprinājumi no staru apakšas līdz staklei optimālai aizsardzībai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Bikses ar īpaši izturīgām un pastiprinātām starām no apakšas līdz staklei cīņai ar vissarežģītākajiem krūmājiem.

Staru apakšdaļa ir pastiprināta ar 269,2 g/m² “Dynamonous by Toray” audumu (93% poliesteris, 7% “DuPontTM Kevlar®”) līdz staklei, kas nodrošina lielisku izturību pret caurduršanu un berzi no augājiem skarbā vidē. “DuPontTM” un “Kevlar®” ir “DuPont de Nemours, Inc.” meitasuzņēmumu īpašums.

Kā šie pastiprinājumi nodrošina ilgstošu aizsardzību?

Visa bikšu pelēkā/melnā daļa ir pastiprināta.Mēs izstrādājām šo modeli, reaģējot uz to lietotāju atsauksmēm, kuri vēlējās pastiprinājumus virs ceļiem.Šie pastiprinājumi ir ārkārtīgi izturīgi:Lai tajos izveidotos caurums, jāveic 1000 apļveida kustības ar smilšpapīru.Tie samazina risku tikt saskrāpētam, ejot caur blīvu un ērkšķainu mežu augāju.

Elpojamība:šo bikšu sastāva svarīga īpašība.

Sloku medībās bieži jāiet stundām ilgi, līdz varat pamanīt šo noslēpumaino putnu. Sagatavojieties svīšanai.Šo unikālo bikšu sānu ventilācijas rāvējslēdzēji palielina elpojamību un palīdz novirzīt sviedrus.Kā?Atvelkot kreiso un/vai labo rāvējslēdzēju augšstilba mugurpusē, parādās tīkliņaudums ar simtiem sīku caurumiņu, kas izgriezti ar lāzeru.Tas ļauj gaisam viegli cirkulēt un uzlabo ventilāciju intensīvas piepūles laikā.

Citi mūsu komandu fokusa punkti.

1. Josta:tā ir elastīga, lai ērti piegultu jūsu viduklim.2. Elastāns:pamatauduma sastāvā ir 7% elastāna.Šo šķiedru var izstiept, un tā atgriežas sākotnējā formā, lai ko jūs darītu.Šī mīkstā un elastīgā materiāla komforts ir plaši atzīts.Jūs varat noliekties, neriskējot ar plīsumiem, vai arī stundām ilgi staigāt, nejūtot bikšu pretestību kājās.Šis modelis pielāgojas visām jūsu kustībām.

Visus savus piederumus varat ņemt līdzi, pateicoties vairākām bikšu kabatām.

Vai esat pieradis, ka jūsu maks, medību dokumenti vai automašīnas atslēgas ir pa rokai?Šīm biksēm ir divas speciāli šim mērķim paredzētas kabatas ar automātiskas bloķēšanas rāvējslēdzēju, kas sniedz lielāku drošību.Vēl viena kabata ar rāvējslēdzēju un oderi (lai augāji neiekļūtu iekšpusē) labajā pusē paredzēta viedtālrunim vai citiem piederumiem, piemēram, svilpei, kameras baterijai, ja filmējat savus piedzīvojumus, vai piezīmju grāmatiņai.

Ūdensnecaurlaidība.

Agrās rīta medībās dažkārt uz zemes ir rasa.Materiāli, kuriem nav veiktas apstrādes ūdens atgrūšanai vai kuri nav ūdensnecaurlaidīgi, mēdz uzsūkt šos ūdens pilienus.Jūsu kājas pakāpeniski samirkst, brienot cauri slapjiem augājiem.Šī modeļa audums ir pilnībā ūdeni atgrūdošs.Tas nozīmē, ka ūdens piles noslīd no auduma un netiek absorbētas.Tā ir lieliska īpašība, kad sākas neliela lietusgāze.

Vai pamanījāt šo detaļu?

Šīm biksēm katras staras iekšpusē pie pēdas ir maza gumija ar āķi.Tas jāpiestiprina apavu auklām (ja nevelkat zābakus), tā nostiepjot bikses:augāji nevarēs iekļūt biksēs un staras nevilksies uz augšu, kad nolieksieties vai metīsieties uz ceļiem, meklējot dārgumus.Lai būtu raita virzība, svarīgi vilkt apģērbu, kas pielāgojas jūsu kustībām.

Citas funkcijas, ar ko papildinātas šīs medību bikses.

Vertikālais rāvējslēdzējs šo medību bikšu apakšdaļu sānos ir atverams, lai vieglāk uzvilktu zābakus.Spiedpogas palīdz saturēt bikses cieši un pieguļoši.Ērtā elastīgā ieloce staklē atvieglo šķēršļu, zaru vai šauru strautiņu pārkāpšanu.

Svars:

S izmērs:0,705 kg.

M izmērs:0,745 kg.

L izmērs:0,775 kg.

XL izmērs:0,815 kg.

2XL izmērs:0,855 kg.

Izmērs:Staru iekšpuse / staru ārpuse, neieskaitot jostu.

S:81,5 cm; 100,5 cm.

M:82,2 cm / 102 cm.

L:83 cm / 103,5 cm.

XL:84 cm / 105,9 cm.

XXL:85 cm / 108,2 cm.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: iekšējais slānis: 7.0% Elastāns, 50.0% Poliamīds, 43.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: ārējais slānis: 7.0% Aramīds, 93.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Kokvilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Iesakām bikses uzglabāt sausā un labi vēdināmā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi