Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Radītas visu veidu medībām sausā laikā.

Pateicoties pastiprinājumiem staru apakšgalā, šīs bikses ir ideāli piemērotas, lai pārvietotos nedraudzīgā vidē.Auduma diegi ir savīti kopā lielākai izturībai.

Pamatmateriāls: apakšdaļa: 35.0% Kokvilna, 65.0% Poliesteris; Balsts: 7.0% Aramīds, 93.0% Poliesteris; Aizmugurējais materiāls: 7.0% Elastāns, 50.0% Poliamīds, 43.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Kokvilna; Nopogājama odere: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Elastīga jostasvieta un iestrādāti ceļgali, labākam piegulumam.

Mitruma pārvaldība

Sānu rāvējslēdzēji un tīkliņaudums, lai palielinātu elpojamību.

Kustības brīvība

7% elastāna sastāvdaļa staklē un sēžamvietas daļā.

Kabatas

Divas sānu kabatas ar rāvējslēdzēju, aksesuāriem.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Bikšu apakšdaļa pastiprināta pret augiem skarbā vidē.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Bikses ar īpaši izturīgām un pastiprinātām staru apakšdaļām cīņai ar vissarežģītākajiem krūmājiem.

Staru apakšdaļa ir pastiprināta ar 269,2 g/m² “Dynamonous by Toray” audumu (93% poliesteris, 7% “DuPontTM Kevlar®”), kas nodrošina lielisku izturību pret caurduršanu un berzi no augājiem skarbā vidē. “DuPontTM” un “Kevlar®” ir “DuPont de Nemours, Inc.” meitasuzņēmumu īpašums.”

Bikšu pamataudums:specifiska “uzbūve”, kas nodrošina ilgtspējīgu aizsardzību.

Lai to pārbaudītu, būs jāveic vairāk nekā 1000 apļveida kustību ar smilšpapīru, līdz Jums izdosies izveidot caurumu šajās pastiprinājumu vietās.Citiem vārdiem ‒ lūk, cik tās ir izturīgas.To “uzbūve” šajā “900” modelī ir citāda:diegi ir savīti kopā, kas ievērojami palielina auduma mehānisko izturību.Produkts “noveco” labāk ‒ tā ir īstas kvalitātes pazīme.

Ērtām medībām izvēlieties šo modeli.

Starp izpēti un attīstību, pārbaudi reālos apstākļos un pastāvīgu uzlabošanu ir pavadīti vairāk nekā 18 mēneši, lai izstrādātu šīs medību bikses.Ar elastīgo jostasvietu un piegriezumu staklē, šis modelis piedāvā arī lielisku pārvietošanās brīvību un komfortu:ceļgalos esam iestrādājuši elastīgu sastāvdaļu (paslēpta aiz pārloka), tāpat arī stakles un sēžamvietas zonās.Pareizi.Medniekiem arī ir nepieciešams ērts apģērbs medību laikā.

Elpojamība:tas ir viens no aspektiem, kas šajās medību biksēs nav atstāts novārtā.

Šo unikālo bikšu sānu ventilācijas rāvējslēdzēji palielina elpojamību un palīdz novirzīt sviedrus.Kā?Pavelkot kreiso un/vai labo rāvējslēdzēju uz leju, parādās tīkliņaudums ar simtiem ar lāzeru izgrieztiem miniatūriem caurumiņiem.Tas ļauj gaisam viegli cirkulēt un uzlabo ventilāciju.Tātad, kad ir karsts, Jūs sajūtat gaisa plūsmu:Tas nodrošina labāku sviedru novirzīšanu un efektīvāku gaisa cirkulāciju.

Visus savus piederumus varat ņemt līdzi, pateicoties vairākām bikšu kabatām.

Vai esat pieradis, ka Jūsu maks, medību dokumenti vai automašīnas atslēgas ir pa rokai?Šīm biksēm ir divas speciāli šim mērķim paredzētas kabatas ar rāvējslēdzējiem, kas nodrošina lielāku drošību.Labajā bikšu pusē ir kabata ar pārloku un spiedpogas stiprinājumu, kurā lieliski ietilps Jūsu viedtālrunis.Augšpusē ir vieta Jūsu nazim.Kreisajā bikšu pusē ir kabata mazākiem aksesuāriem (piemēram, suņa svilpei vai saitei), kas ietilpst U veida kabatā.

Svars:

S izmērs:0,550 kg

Izmērs M:0,600 kg.

L izmērs:0,650 kg

Izmērs XL:0,690 kg

Izmērs 2XL:0,720 kg

Izmērs 3XL:0,800 kg

Bikšu staras iekšpuses garums.

S=81,5 cm

M=82,3 cm

L=83 cm

XL=84 cm

2XL=85 cm

3XL=86 cm

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Iesakām bikses uzglabāt sausā un labi vēdināmā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi