Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8573372 2888307

Izturīgas, ūdensnecaurlaidīgas medību bikses “Supertrack 100”, zaļas

50,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZAĻA / HAKI
  • ZAĻA / HAKI
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Radītas visu veidu medībām mežā slapjā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Elastīga jostas vieta (ar 5 cilpām jostai) lielākam komfortam un atbalstam.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensaizsardzība, kas vienlīdzīga 2 stundu ilgam 12 cm lietum.

Kabatas

Divas roku kabatas.

Elpojamība

Membrāna un sietiņaudums jakas iekšpusē palīdz novirzīt sviedrus no ķermeņa.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Galvenais audums 600 denjē poliesters, divkāršas šuves, pastiprinātas šuves.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Komforts un izturība:divi svarīgākie faktori meža medībās.

Šo medību bikšu divas galvenās sastāvdaļas apvieno izturību un komfortu:P600 poliestera audums ārpusē un sietiņaudums iekšpusē.Šīs bikses mūsu klāstā aizvieto “Supertrack 300” bikses:ar šo bikšu modeli, kam ir elastīga jostas vieta, mūsu mērķis bija piedāvāt izturīgu mednieku apģērbu par visizdevīgāko cenu.Jakas un bikšu komplekts pieejams par mazāk kā 100 €.

Bikses izstrādātas no ūdensnecaurlaidīgām sastāvdaļām, lai jūs varētu netraucēti medīt mežā.

Ar ūdensnecaurlaidības reitingu 2000 mm, “Supertrack 100” bikses lieliski pasargā no lietus.Mēs mērām auduma izturību pret “ūdensstabu”, kuru nosakām milimetros (atbilstoši ISO 811 standartam).Jo augstāku ūdens spiedienu audums iztur, jo izturīgāks pret ūdeni tas ir. Ūdensnecaurlaidības reitings 2000 mm nozīmē, ka audums izturēs spiedienu no 2000 mm ar ūdeni (pielīdzināms divas stundas garām lietusgāzēm).

Kāpēc biksēm ir sietiņauduma odere?

Pārvietojoties caur blīvu meža segumu, jāpieliek pūles, lai atrastu ceļu un varētu raiti sekot savam sunim, tāpēc jums ātri var palikt karsti.Tāpēc mūsu dizaineri un inženieri parūpējušies, lai odere un bikšu iekšējā konstrukcija palīdzētu novirzīt sviedrus no ķermeņa un nodrošinātu jūsu komfortu.Šī membrāna izgatavota no sietiņauduma.

Citas ievērojamas īpašības.

Izstrādājot bikšu dizainu, mēs koncentrējāmies uz pašiem svarīgākajiem aspektiem:biksēm ir 2 roku kabatas un dažādu toņu paneļi, kā arī medību laikā bikses aizsargās jūsu muguras lejasdaļu.Biksēm ir divkārša biezuma pastiprinājumi augšstilbu, ceļu un apakšstilbu daļā.

Svars:

S izmērs:0,580 g.

M izmērs:0,600 g.

L izmērs:0,630 kg

XL izmērs:0,650 kg.

2XL izmērs:0,670 kg.

3XL izmērs:0,700 kg.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Kabata: 100.0% Kokvilna; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi