Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē
Paredzētas visa veida medībām mežos slapjā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgs bikšu audums nodrošina 2 stundu aizsardzību lietusgāzēs.

Elpojamība

Membrāna un konstrukcijas sastāvdaļas ļauj novirzīt sviedrus.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Pateicoties to poliamīda audumam un pastiprinājumiem uz starām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Apģērba izturība: tas ir kaut kas tāds, kas medniekam noteikti nopietni jāņem vērā.

Mednieki, suņi un mācību metodes atšķiras katrā biotopā, bet visiem medniekiem ir kas kopīgs: apģērbs, kas ir izturīgs aizaugušās vietās un saskaroties ar augājiem, kā arī zaru biezokņiem, kas apgrūtina taku tīrīšanu. Tādēļ šīs bikses ir sevišķi izturīgas pret ērkšķiem, dzeloņaugiem un agresīviem krūmājiem.

Šīs bikses izstrādāja sloku mednieki, tās paredzētas sloku medībām sarežģītās, blīvās un biezi saaugušās vidēs

Noklausoties mūsu lietotāju viedokļus un atsauksmes par “Renfort 500” ūdensnecaurlaidīgajām biksēm, mēs izlēmām šim “520” modelim pastiprināt praktiski visu staru, nevis tikai ceļgalu zonu, izmantojot mūsu visizturīgākā auduma kārtu. Tādējādi no augšstilbu augšdaļas līdz potītei jūsu kājas tiek aizsargātas no ērkšķainiem krūmiem. Kad mēs sakām, ka ņemam vērā mūsu klientu atsauksmes, mēs to arī darām!

Jā, šīs bikses ir ūdensnecaurlaidīgas un mēs paskaidrosim, kāpēc.

Šīs bikses ar ūdensnecaurlaidības vērtējumu 2000 mm paredzētas sloku medībām mežos, piedāvājot augstu ūdensnecaurlaidības līmeni. Auduma ūdensizturība tiek mērīta milimetros, pēc ISO 811 standarta. Jo augstāku ūdens spiedienu audums iztur, jo tas ir ūdensnecaurlaidīgāks. Bikses, kabatas un vīles izturējušas 2 stundu ūdensnecaurlaidības testu ar 60 litriem ūdens. Visbeidzot, tās pasargā valkātāju no lietusgāzēm, kas ekvivalentas 12 cm lietum 2 stundās.

Elpojošas bikses izveidotas, lai izvadītu karstumu.

Slokas un citi dzīvnieki, ko sastopat, medījot mežā,var arī sevi aizstāvēt. Iešana stundām ilgi, bieži desmitiem kilometru, lai veiksmīgi nomedītu šo leģendāro putnu, ir aizraujoša pieredze. Esiet gatavi svīst! Prioritāte ir apģērbs, kas neuzkrāj karstumu. Tādējādi šo bikšu membrāna un konstrukcija veicina sviedru novirzīšanu.

Tie ir nelieli šī produkta papildinājumi, kas radīti uzlabošanas procesā.

Papildus stiprinājumiem uz sēžamvietas un apakšstilbiem šīm biksēm ir elastīga josta, lai būtu ērtāk viduklī, divas sānu kabatas, roku atbalsti un divas kabatas ar rāvējslēdzēju uz augšstilbiem. Pēdējām ir pārloki. Tās paredzēts vilkt kopā ar “Renfort 500” jaku un mūsu jaunākajiem “900” zābakiem. Jums ir efektīvs arsenāls, lai bez problēmām medītu pat lietainā laikā un sarežģītās vidēs.

Svars

S izmērs: 510 g

M izmērs: 530 g

L izmērs: 560 g

XL izmērs: 585 g

2XL izmērs: 600 g

3XL izmērs: 630 g

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi