Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
7/8 garuma koriģējoši legingi, kas ir lieliski piemēroti visām jūsu fitnesa aktivitātēm.Lielisks ieguvums par labu cenu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošais audums ātri izžūst, lai jūs treniņa laikā justos patīkami.

Formas veidošana

Izskats, kas mums patīk: ķermeni veidojošs efekts vēdera un sēžas daļā

Elastīgums

Laiks izkustēties. Šie legingi ir izstrādāti pilnīgai kustību brīvībai.

Kabatas

Praktiski:iestrādāta kabata atslēgām, tālrunim vai pieejas kartei.

Necaurredzamība

Jūtieties brīvi ikvienā nodarbībā. Audums ir necaurspīdīgs pat izstieptā veidā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Legingi no koriģējoša auduma lieliskai figūrai.

Jūtieties lieliski sava treniņa laikā.Koriģējošs audums izceļ jūsu izliekumus.Un tas ir tik staipīgs, ka katru kustību varēsiet veikt ērti, bez jebkādiem šķēršļiem.

Augstas jostasvietas legingi, kas lieliski pieguļ.

Ērta, stilīga, augsta jostasvieta kļūs par jūsu sporta legingu svarīgāko daļu.Pat visintensīvāko kustību laikā tā nodrošina atbalstu, neslīdot uz leju.Trenējieties ar sirdsmieru.

Vairs nekādas berzes.

Vai vēlaties justies ērti pat trenējoties?Šie legingi ir pilnībā izgatavoti ar plakanām vīlēm, kas novērš jebkādu diskomforta risku, ko rada berze.

Vai produkti tiek testēti pirms pārdošanas?

Protams. Lai garantētu jūsu komfortu un drošību, visiem mūsu produktiem ir veiksmīgi jāiztur stingri laboratorijas testi. Pārbaudām krāsnoturību, auduma izturību pret atkārtotu mazgāšanu, sviedru novirzīšanas īpašības u. c. — tos saucam par mūsu “moku testiem”. Un pēc tam? Vai tas ir viss? Ne gluži. Pēc tam mūsu produktus izmēģina sportisti. Uzklausām un analizējam viņu atsauksmes, lai pilnveidotu to, kas nepieciešams. Un tikai tad sporta apģērbs ir gatavs valkāšanai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

“Domyos” sieviešu kardio fitnesa apģērbu ir testējuši ārēji lietotāji, lai pārliecinātos, ka tas ir ērts un nodrošina ventilāciju, kustību brīvību un vieglumu.

Garantija

2 Gadi