Filtri 0
Filtri 0
KIMJALY

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA / HAKI
  • ZILA
  • BRŪNA / ORANŽA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komanda izstrādāja šos funkcionālos, elpojošos, mīkstos, divpusēji valkājamos legingus, lai sniegtu jūsu jogas nodarbībām nepieciešamo atbalstu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Funkcionāls audums, kas absorbē un novada sviedrus, nodrošinot ātru žūšanu.

Kustības brīvība

Elastāns piešķir audumam papildu elastību.

Samazināta berze

Īpašs bezvīļu piegriezums iekšpusē, kas novērš berzi

Stabilitāte

Augsta jostasvieta un ērta jostas daļa, patīkamai valkāšanai jebkurā pozā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Mūsu produktu izstrādes process

No iesācēja līdz jogas instruktoram ‒ visus mūsu komandas biedrus vieno šī kaislība.

Neatkarīgi no tā, vai mēs izvēlamies maigās jogas treniņu vai dodam priekšroku dinamiskākām nodarbībām, mēs visi tiecamies pēc līdzsvara. Sadarbībā ar mūsu jogas vēstnieku tīklu, izstrādājam videi draudzīgus produktus, kas atbilst jūsu vajadzībām un dzīves filozofijai. Mūsu mērķis ir padarīt jūsu jogas nodarbības par pozitīvu un bagātīgu pieredzi.

Produktu ietekmes uz vidi salīdzinošais novērtējums

Produkta ietekme uz vidi tiek aprēķināta visam tā kalpošanas laikam, ņemot vērā dažādus rādītājus. Apģērbiem piešķirtais kopējais novērtējums (ABCDE) ļauj jums viegli atrast produktus ar vislabākajiem ekoloģiskajiem raksturlielumiem, vienkārši savstarpēji salīdzinot viena veida produktus (T krekli, bikses, mugursomas utt.).

“Decathlon” aktīvi atbalsta šo atklāto ietekmes uz vidi novērtējuma politiku.

Tīmekļa vietne: sustainability.decathlon.com*** *** ***

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim produktam ir veikta mazgāšanas un žāvēšanas izturības testēšana. Šie testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, tādējādi pārliecinoties par produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi