Filtri 0
Filtri 0
KIMJALY

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Meklējat izcili ērtas bikses maigajai jogai?Mūsu komanda iesaka Jūsu treniņiem mīkstu kokvilnu un pieguļošu piegriezumu.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Elastāns piešķir audumam papildu elastību.

Stabilitāte

Augstā josta pat nolocītā veidā nosedz jūsu vēderu, bet nav pārāk stingra.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir pirmsdzemdību joga?

Pirmsdzemdību jogas vingrojumi koncentrējas uz īpašām pozām un dažādām elpošanas tehnikām, kuras ir noderīgas sievietēm gaidību un dzemdību laikā, kā arī laikā pēc dzemdībām. Pasniedzēji nodrošina grūtnieces ar dažādiem palīglīdzekļiem, sniedzot viņām iespēju izbaudīt komfortablu treniņu un attīstīt spēku un lokanību, sagatavojot ķermeni gaidāmajām dzemdībām.

Pirmsdzemdību jogas priekšrocības:

Tās ir vairākas.Paaugstina muskuļu spēku, izturību un lokanību, sagatavojot ķermeni dzemdību procesam. Uzlabo miegu.Novērš sāpes muguras lejasdaļā.Mazina stresu un trauksmes sajūtu. Uzlabo koncentrēšanās spējas. Īsi sakot, jogas nodarbības grūtniecības laikā ‒ tā ir lieliska ideja.

Mūsu produktu izstrādes process

No iesācēja līdz jogas instruktoram ‒ visus mūsu komandas biedrus vieno šī kaislība.

Neatkarīgi no tā, vai mēs izvēlamies maigās jogas treniņu vai dodam priekšroku dinamiskākām nodarbībām, mēs visi tiecamies pēc līdzsvara. Sadarbībā ar mūsu jogas vēstnieku tīklu, izstrādājam produktus, kas atbilst jūsu vajadzībām un dzīves filozofijai. Mēs vēlamies padarīt jūsu jogas treniņus par pozitīvu un bagātīgu pieredzi.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spējām saglabāt formu un krāsu, šim kokvilnas produktam ir veikti mazgāšanas un žāvēšanas izturības testi.Šie testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, tādējādi pārliecinoties par produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi