Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8731703 4559270

Vīriešu elpojošas fitnesa bikses, melnas

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • HAKI
  • BRŪNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komandas izstrādāja šīs fitnesa bikses, kas nodrošina komfortu un kustību brīvību treniņu laikā un ikdienā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Sportojiet bez mitruma sajūtas. Audums ir elpojošs un ātri žūstošs.

Ērta uzturēšana

Mēs atvieglojam dzīvi: plāns audums pēc griešanās aiztur maz ūdens.

Viegls

Izturīgs, viegls audums, kas ilgi kalpos.

Elastīgums

Audums un piegriezums nodrošina kustību vieglumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Radīts fitnesam.

Fitnesā nepastāv likums “viens izmērs der visiem”. Bet mūs visus vieno kustība. Mūsu prioritāte?Izstrādāt produktus, kas ir jums vispiemērotākie: kustību brīvība, funkcionālas īpašības, komforts, stils... Viss ir pārbaudīts, un nekas nav tāpat vien. Visa mūsu dizaineru komanda, sākot no produktu vadītājiem līdz inženieriem un apģērba dizaineriem, velta maksimālas pūles, lai radītu jums vislabāko fitnesa apģērbu.

Vai fitnesa preces pirms pārdošanas tiek pārbaudītas?

Jā, protams. Visiem mūsu audumiem sekmīgi jāiztur stingra testēšana. Tā sākas ar dažādām laboratoriskām pārbaudēm. Mēs pārbaudām to izturību pret mazgāšanu, kā arī krāsas noturību un daudz ko citu, ko dēvējam par “moku testiem”. Un pēc tam?Tos pārbaudām reālos lietošanas apstākļos kopā ar sportistiem kā jūs. Novērojam, analizējam un pielāgojam produktus, lai galaprodukts atbilstu visām jūsu prasībām. Tagad jūs zināt, kādus pārbaudījumus mūsu produkti iztur, līdz nonāk pie jums.

*

Mums ļoti žēl, ja tā ir noticis.Un ja jūs pilnībā neesat apmierināts ar produktu,vienkārši sūtiet to atpakaļ.Mēs to apmainīsim vai piedāvāsim jums naudas atmaksu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 9.0% Elastāns, 91.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Sākot ar mazgāšanas testiem un beidzot ar žāvēšanas testiem, šis produkts ir (nevainojami) izturējis visu, ko esam darījuši. Mūsu dizaineru komandas ar ārējas laboratorijas palīdzību ir atbildīgas par mūsu kvalitātes prasību ievērošanu. Mērķis:izstrādāt produktus, kas jums noteikti patiks.

Garantija

2 Gadi