Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8731086 4452476

Fitnesa riteņbraukšanas šorti ar augstu vidukli, lielais izmērs, melns

8,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Noderīgi riteņbraukšanas šorti ar augsto jostasvietu, kas nodrošinās komfortu un atbalstu visās fitnesa aktivitātēs.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Gaisa caurlaidīgais audums ātri izžūst, lai nodrošinātu nepārtrauktu sausuma sajūtu.

Elastīgums

Laiks izkustēties.Šie riteņbraukšanas šorti ir izstrādāti, lai sekotu katrai jūsu kustībai.

Necaurredzamība

Trenējieties ar sirdsmieru.Audums ir necaurredzams, pat, kad tas ir izstiepts.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ērts audums un mūsdienīgas krāsas.

Komfortabli pat treniņa laikā.Šie riteņbraukšanas šorti ir izgatavoti no necaurredzama, cieši pieguloša, elpojoša auduma, kas ir patīkami mīksts ādai. Un tas vēl nav viss:tie ir pieejami iecienītākajās krāsas, kā arī ar ļoti modernām apdrukām.

Fitnesa riteņbraukšanas šorti ar augstu vidukli, paredzēti sportam.

Treniņu laikā jutīsieties brīvi.Augstā josta paliek savā vietā, nerullēdamies.Jūs varat justies pārliecināti pat visintensīvāko treniņu laikā.

Garie riteņbraukšanas šorti.

Vairāk noklājoši nekā klasiskie šorti, riteņbraukšanas šorti beidzas tieši virs ceļgala. Tie nodrošina ārkārtīgi lielu kustību brīvību, vienlaikus nosedzot pat vingrojumu laikā.

Forma, kas izstrādāta, lai derētu ikvienam.

Lielā izmēra riteņbraukšanas šorti ir pieejami plašā izmēru klāstā, no 2XL līdz 5XL. To piegriezums pielāgojas, lai derētu visām formām un izmēriem, lai sportisti trenējoties varētu justies ērti.

Vai produkti tiek testēti pirms pārdošanas?

Protams.Visiem mūsu produktiem ir veiksmīgi jāiztur stingri laboratorijas testi, lai garantētu, ka tiek nodrošināts jūsu komforts un drošība.Mēs veicam testus attiecībā uz krāsas noturību, izturību pret atkārtotu mazgāšanu, sviedru novadīšanu u. c. ‒ tos saucam par mūsu “moku testiem”.Un pēc tam?Vai tas ir viss?Ne gluži.Mūsu produktus pēc tam izmēģina sportisti.Mēs analizējam viņu atsauksmes un, ja nepieciešams, pilnveidojam produktu.Un tikai tad sporta apģērbs ir gatavs lietošanai.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 13.0% Elastāns, 87.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi