Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8646727 4313946

Vīriešu fitnesa kardio treniņu šorti “500”, melni

18,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Trenējoties gan mājās, gan sporta zālē – šie fitnesa šorti būs lielisks sabiedrotais! Ko tie spēj sniegt? Tie labi pieguļ un sniedz kustību brīvību.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Pateicoties sviedrus novadošajam audumam, varēsiet izbaudīt sausuma sajūtu.

Ātri žūstošs

Vieglākai ikdienai – šis produkts ir ātri žūstošs, un nav nepieciešams gludināt.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Radīts fitnesam.

Fitnesā nepastāv tāds “viens izmērs der visiem” likums.Taču ir viena lieta, kas mūs visus vieno – kustība. Mūsu prioritāte ir Izstrādāt produktus, kas dod jums nepieciešamo, sākot nokustību brīvības līdz funkcionālām īpašībām, komfortam un stilam... Viss tajos ir sīki plānots un nekas nav nejauši.Visa mūsu dizaineru komanda, sākot no produktu vadītājiem līdz inženieriem un apģērba dizaineriem, velta maksimālas pūles, lai radītu jums vislabāko fitnesa apģērbu.

Vai fitnesa produkti pirms pārdošanas tiek pārbaudīti?

Protams. Visiem mūsu audumiem sekmīgi jāiztur rūpīga testēšana. Tā sākas ar dažādām laboratoriskām pārbaudēm. Krāsu noturība... Tie ir īsti “moku testi”. Un pēc tam? Mēs tos pārbaudām reālos lietošanas apstākļos, kur tos testē tādi paši sportisti kā jūs. Mēs novērojam, analizējam un pielāgojam mūsu produktus, lai galaprodukts atbilstu visām jūsu prasībām. Tagad jūs zināt, kādiem pārbaudījumiem mūsu produkti iet cauri, līdz nonāk pie jums.

*

Mums ļoti žēl, ja tā ir noticis.Ja produkts tomēr neatbilst visām jūsu prasībām, viss ir pavisam vienkārši:atdodiet to mums atpakaļ.Mēs to apmainīsim vai piedāvāsim jums naudas atmaksu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 9.0% Elastāns, 91.0% Poliesteris; Ķīļveida ielaidums: 16.0% Elastāns, 84.0% Poliesteris; Balsts: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Pirms nonākšanas šeit, šie fitnesa šorti ir izturējuši daudzus testus. No mazgāšanas testiem līdz pat žāvēšanas pārbaudēm – mūsu dizaina komandas sadarbībā ar ārējām laboratorijām ir pārliecinājušās, ka produkts atbilst mūsu uzstādītajām prasībām. Tādējādi mēs varam būt droši, ka apģērba forma un krāsa spēs izturēt laika pārbaudi un priecēt jūs ilgu laiku.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi