Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8617054 4215949

Vīriešu elpojošas, pieguļoša piegriezuma fitnesa bikses, vientoņa melnas

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas ar mīlestību izstrādāja šīs fitnesa bikses, kas drīz kļūs par jūsu iecienītākām biksēm, valkāšanai sporta zālē... un visur citur.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošs, ātri žūstošs audums: mēs padomājām par visu, lai uzturētu jūs sausu.

Viegls

Izturīgs, viegls audums, kas ilgi kalpos.

Elastīgums

Audums nodrošina lielisku kustību brīvību.

Vienkārša kopšana

Mēs atvieglojam dzīvi: plānais audums neaiztur ūdeni pēc mazgāšanas veļasmašīnā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Radīts fitnesam

Fitnesā nepastāv tāds “viens izmērs der visiem” likums. Taču ir viena lieta, kas mūs visus vieno – kustība. Mūsu prioritāte ir izstrādāt produktus, kas sniedz jums nepieciešamāko: kustību brīvība, funkcionālas īpašības, komforts, stils... Viss ir pārbaudīts, un nekas nav laimes spēle. Visa mūsu dizaineru komanda, sākot no produktu vadītājiem līdz inženieriem un apģērba dizaineriem, velta maksimālas pūles, lai radītu jums vislabāko fitnesa apģērbu.

Vai fitnesa produkti pirms pārdošanas tiek pārbaudīti?

Protams! Visiem mūsu audumiem tiek veikta rūpīga testēšana. Tā sākas ar dažādām laboratoriskām pārbaudēm. Mēs pārbaudām audumu izturību pret mazgāšanu, kā arī krāsu noturību un daudzus citus faktorus; mēs tos dēvējam par “moku testiem”. Un pēc tam? Mēs tos pārbaudām reālos apstākļos, kur tos testē tādi sportisti kā jūs. Mēs novērojam, analizējam un pielāgojam, lai galaprodukts atbilstu visām jūsu prasībām. Tagad jūs zināt, kādiem pārbaudījumiem tiek pakļauti mūsu produkti, pirms nonāk pie jums.

Kā rīkoties, ja neesmu apmierināts ar iegādāto produktu?

Mums ļoti žēl, ja tā ir noticis! Ja produkts tomēr neatbilst visām jūsu prasībām, viss ir pavisam vienkārši: atdodiet to mums atpakaļ. Mēs to apmainīsim vai piedāvāsim jums naudas atmaksu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 9.0% Elastāns, 91.0% Poliesteris; Balsts: 19.0% Elastāns, 81.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi