Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Standarta, ērtas īsās bikses, kas nepieciešamas ikvienam.Obligāta jūsu fitnesa garderobes daļa.

Ar augstu un ērtu jostasvietu, no elastīga auduma, kas piekļaujas jūsu ķermenim, un garumu, kas beidzas zem ceļa, – šīs īsās bikses ir pamatapģērbs, bez kura jūs vienkārši nespēsiet iztikt.

Pamatmateriāls: 13.0% Elastāns, 87.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Audums ātri novirza sviedrus un izžūst, lai saglabātu sausumu.

Kustības brīvība

Īpašs piegriezums, audums un dizains kustībām visos virzienos:360° kustības.

Necaurredzamība

Blīvs audums, kas nespīd cauri pat stiepjoties.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pieguļošs piegriezums.

Šīs saīsinātās bikses pieguļ augumam un izceļ jūsu ķermeņa aprises.

Augsta jostasvieta.

Augstā, ērtā jostasvieta noturēs legingus vietā visā nodarbību garumā.

Patīkams audums.

Esam izvēlējušies elpojošu un mīkstu audumu, lai jūs treniņos justos ērti.

Papildu informācija par ilgtspējīgu attīstību.

Tekstila krāsošanā nepieciešams liels ūdens daudzums un rodas ievērojams apjoms notekūdeņu no krāsu baseiniem.Lai samazinātu ietekmi uz vidi, mēs izvēlējāmies masas krāsošanas tehniku, kas nozīmē, ka pigmenti tiek integrēti pavedienu ražošanas procesā.

Vai preces pirms pārdošanas tiek pārbaudītas?

Protams.Lai garantētu jūsu komfortu un drošību, visiem mūsu produktiem ir veiksmīgi jāiztur stingri laboratorijas testi.Mēs pārbaudām krāsu noturību, izturību pret atkārtotu mazgāšanu, sviedru novirzīšanas spēju un citas īpašības. Mēs tos saucam par mūsu “moku testiem”.Un pēc tam?Vai tas ir viss?Ne gluži.Pēc tam mūsu produktus izmēģina sportisti.Mēs uzklausām un analizējam viņu atsauksmes, lai apģērbu pilnveidotu.Un tikai tad sporta apģērbs ir gatavs valkāšanai.

Produktu ietekmes uz vidi salīdzinošais novērtējums.

Produkta ietekme uz vidi ir aprēķināta visā tā kalpošanas laikā, ņemot vērā dažādus rādītājus.Norādīts produkta kopējais vērtējums (ABCDE), tādējādi nodrošinot jums iespēju viegli atrast produktus ar vislabākajiem ekoloģiskajiem raksturlielumiem, salīdzinot līdzīgus produktus (T krekli, bikses, mugursomas utt.).“Decathlon” atklāti norāda savu produktu ekoloģiskos vērtējumus.Uzziniet vairāk:http://sustainability.decathlon.com/

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi