Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Koriģējoši šorti ar augsto vidukli kustību brīvībai, lai ko jūs darītu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošais audums ir ātri žūstošs, nodrošinot jūsu nodarbībām komfortu.

Elastīgums

Laiks izkustēties! Šie šorti ir izstrādāti, lai pielāgotos visām jūsu kustībām.

Necaurredzamība

Jūtieties brīvi ikvienā nodarbībā. Audums ir necaurspīdīgs pat izstieptā veidā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ķermeni formējoša auduma šorti, kas ir piemēroti ikvienai ķermeņa uzbūvei

Pārliecība ikvienā kustībā! Pateicoties koriģējošajam audumam, šie šorti ir piemēroti jūsu ķermeņa uzbūvei, sniedzot komfortu un pārliecību, neatkarīgi no jūsu nodarbības veida.

Augstas jostasvietas legingi lieliskam piegulumam

Kustieties bez jebkādām raizēm! Šortu augstā jostasvieta sniedz lielisku atbalstu un nenorullējas uz leju, pat izpildot vissportiskākās kustības. Turklāt tie liek jūsu viduklim izskatīties slaidākam.

Vairs nekādas berzes!

Nav nekā sliktāka par apģērbu, kas berž ik reizi, kad veicat kādu kustību! Šiem šortiem īpaši izstrādātas plakanas vīles, lai varat brīvi kustēties bez jebkādiem ierobežojumiem un berzes.

Vai produkti pirms pārdošanas tiek testēti?

Protams! Lai garantētu jūsu komfortu un drošību, visiem mūsu produktiem ir sekmīgi jāiztur stingri laboratorijas testi. Mēs pārbaudām krāsu noturību, izturību pret atkārtotu mazgāšanu, sviedru novirzīšanas spēju un citas īpašības – mēs tos saucam par mūsu “moku testiem”. Un pēc tam? Vai tas ir viss? Ne gluži. Pēc tam mūsu produktus izmēģina sportisti. Mēs uzklausām un analizējam viņu atsauksmes, lai ieviestu nepieciešamās izmaiņas. Un tikai tad sporta apģērbs ir gatavs valkāšanai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

“Domyos” sieviešu kardio fitnesa apģērbu ir testējuši ārēji lietotāji, lai pārliecinātos, ka tas ir ērts un nodrošina nepieciešamo ventilāciju, kustību brīvību un vieglumu.

Garantija

2 Gadi