Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8573017 2885868

Pieaugušo apspīlētās bikses “Keepwarm 900”, tumši pelēkas

28,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA
  • PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu futbola produktu dizaineru komanda radīja pamatslāņa apspīlētās bikses “Keepwarm 900” futbolistiem, kuri spēlē ļoti aukstos laika apstākļos.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Ķīļveida ielaidums starp kājām nodrošina plašu kustību brīvību.

Samazināta berze

Plakanās šuves likvidē berzēšanās avotus.

Siltums

Biezais audums iekšpusē ir mīksts, lai nodrošinātu izcilu siltumu.

Elpojamība

Patentētā tehnoloģija “i-Soft” efektīvāk aizvada mitrumu, lai jūs būtu sauss

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ko mūsu dizaina komanda vēlas teikt

Katram spēlētājam trenējoties ir jājūtas ērti pat ļoti aukstos laika apstākļos. Šīs augstas veiktspējas pamatslāņa apspīlētās bikses radījām, lai tās aizvadītu sviedrus, vienlaikus uzturot siltumu.

Siltums

Šie legingi ir austi no poliestera pavediena, kas labāk aizvada sviedrus, un poliamīda pavediena, lai uzlabotu mīkstumu. Šie abi materiāli kopā ar elastānu nodrošina izcilu komfortu. Tie ir veidoti, lai nosegtu muguras lejasdaļu pat visprasīgāko kustību laikā.

Patentētā tehnoloģija “i-Soft”

Patentētā tehnoloģija “i-Soft”, ko radījis mūsu Itālijas industriālais partneris, sniedz iespēju ražot siltu, ārkārtīgi elpojošo apģērbu bez šuvēm. Biezais audums, kas iekšpusē ir apstrādāts, ļoti efektīvi aizvada sviedrus, neskatoties uz tā relatīvo biezumu. Galaprodukts apvieno siltumu un sviedru aizvadīšanu, padarot to ideāli piemērotu augstas intensitātes sporta aktivitātēm.

Saskaņotība

Lietojot kopā ar pamatslāni “Keepwarm 900”, tās veido pilnīgu apģērbu, kas jūs ļoti labi aizsargā no aukstuma.

Krāsošana, kas uzlabo ietekmi uz vidi

Poliestera pavedieni tiek krāsoti, izmantojot noklāšanu ar krāsu. Pigmenti pavedieniem tiek pievienoti ražošanas procesā. Tādējādi tiek samazināta vides ietekme uz ūdeni (patēriņš un piesārņojums), kā arī pastāv videi draudzīgi krāsojumi.

Produktu ietekmes uz vidi salīdzinājuma vērtējums

Produkta ietekme uz vidi tiek aprēķināta visā tā dzīves cikla garumā un ar dažādiem indikatoriem. Ir izveidota vērtējumu sistēma “ABCDE”, lai palīdzētu jums ātri saprast, kuri produkti nodrošina vislabāko veiktspēju attiecībā uz vidi. Izmantojiet to, lai salīdzinātu divus līdzīgus produktus (T-kreklus, bikses, mugursomas).

Decathlon aktīvi reklamē šo redzamo vides vērtējuma politiku.

Tīmekļa lapa: http://sustainability.decathlon.com.

Skaidrojuma video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 5.0% Elastāns, 29.0% Poliamīds, 66.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi