Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Uzsākat vai atsākat fitnesa treniņus?Šīs praktiskās, ērtās bikses nodrošinās jums pilnīgu kustību brīvību.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Paliksiet sauss.Audums ātri izžūst un novirza sviedrus.

Viegls

Audums, kas sver tikai 118 g/m².

Ātri žūstošs

Vieglākai ikdienai – šis produkts ir ātri žūstošs, un nav nepieciešams gludināt.

Elastīgums

Kustību brīvība, pateicoties elastīgam audumam un piegriezumam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Radīts fitnesam.

Fitnesā nepastāv tāds “viens izmērs der visiem” likums.Taču ir viena lieta, kas mūs visus vieno – kustība. Mūsu prioritāte ir Izstrādāt produktus, kas ir jums lieliski piemēroti: kustību brīvības līdz funkcionālām īpašībām, komfortam un stilam... Viss tajos ir sīki plānots un nekas nav nejauši. Visa mūsu dizaineru komanda, sākot no produktu vadītājiem līdz inženieriem un apģērba dizaineriem, velta maksimālas pūles, lai radītu jums vislabāko fitnesa apģērbu.

Vai fitnesa produkti pirms pārdošanas tiek pārbaudīti?

Protams. Pilnībā visiem mūsu audumiem tiek veiktas rūpīgas pārbaudes. Mērķis ir garantēt komfortu, drošību un izturību. Mūsu produkti sāk savu ilgo ceļu laboratorijā. Tajā tiek pārbaudīta izturība pret mazgāšanu un krāsnoturība. Bet tas nav viss. pēc tam tādi paši sportisti kā jūs veic produktu pārbaudi reālos lietošanas apstākļos. Ja pēc visiem šiem posmiem produktam tiek dota zaļā gaisma, jūsu jaunais mīļākais apģērbs drīzumā nonāk veikalu plauktos.

*

Mums ļoti žēl, ja tā ir noticis. Ja produkts tomēr neatbilst visām jūsu prasībām, viss ir pavisam vienkārši: atdodiet to mums atpakaļ. Mēs to apmainīsim vai piedāvāsim jums naudas atmaksu.Lai nebūtu pārpratumu:atdotajai lietai jābūt jaunai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šīs fitnesa bikses pirms nokļūšanas plauktos tika pārbaudīti.No mazgāšanas testiem līdz pat žāvēšanas pārbaudēm – mūsu dizaina komandas sadarbībā ar ārējām laboratorijām ir pārliecinājušās, ka produkts atbilst mūsu uzstādītajām prasībām. Tas garantē to, ka šī produkta forma un krāsas izturēs pārbaudes laiku un turpinās priecēt arī jūs.

Garantija

2 Gadi