Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineri radīja šīs neslīdošās zeķes, lai saglabātu Jūsu stabilitāti visās sporta aktivitātēs bez apaviem un atpūtai mājās.

Tā kā komforts sākas no Jūsu pēdām, mēs koncentrējāmies uz to, lai radītu zeķes ar atbalstu, saķeri un komfortu jebkurā laikā, neatkarīgi no tā, vai Jūs trenējaties vai atpūšaties mājās.

Pamatmateriāls: 4.0% Elastāns, 96.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Adījums uzsūc un novada sviedrus.

Saķere

Silikona lentes uz zoles novērš paslīdēšanu.

Stabilitāte

Silikons zeķu iekšpusē pasargā Jūsu pēdas no paslīdēšanas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

“Ej, uzvelc zeķes. ”

Kurš no mums bērnībā nav dzirdējis šo pērli?Un tagad to stāsta saviem bērniem?Jā, tā ir zīme, ka Jūs noteikti jau esat pieaugusi.Taču fitnesa, pilates, jogas un daudzu citu aktivitāšu laikā ir nepieciešams jauks neslīdošu zeķu pāris. Tās ir lieliski piemērotas arī atpūtai mājās, jo, kā teica Jūsu vecāki, “nevajag staigāt basām kājām.”

Vai Jūs teicāt “ērti”.

Iedomājieties, ka visas dienas garumā darbā, mājās, sporta zālē un jebkurā citā vietā jūtaties gan ērti, gan stilīgi.Izklausās labi, vai ne?Mēs arī tā padomājām.Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim šo pārdrošo ideju iedzīvināt.Un, lūk — mūsu klāsts ir gatavs.tajā ir izstrādājumi, kas ir gan patīkami valkāšanai, gan priecē acis.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Salokiet un noglabājiet skapī,Zeķes būs gatavas un gaidīs, kad vien Jums tās būs nepieciešamas.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicām rūpīgus testus, lai nodrošinātu, ka zeķes pēc atkārtotas mazgāšanas un žāvēšanas nezaudēs savu formu vai krāsu.Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, lai pārliecinātos par atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs, protams.Jūs arī, vai ne? Godīgi sakot, nevaram vien sagaidīt, ko teiksiet par šo produktu. :).