Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu futbola dizaineri izstrādāja šīs futbola bikses “Essential” valkāšanai treniņu un iesildīšanās laikā līdz divām reizēm nedēļā.

Esam izveidojuši šīs vienkāršās, praktiskās “Essential” bikses ar cieši piegulošu piegriezumu, kas atvieglo iemaņu uzlabošanu laukumā.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Odere: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošs audums, radīts, lai aizvadītu sviedrus.

Ērta uzturēšana

Mazgāt ar iekšpusi uz āru 30 °C temperatūrā.

Viegli uzvilkt

Elastīgais audums un vienkāršais piegriezums atvieglo pārvietošanos.

Kustības brīvība

Piegriezums, kas ir piemērots futbolista kustībām.

Ātri žūstošs

Izkarot ātri žūst.

Siltums

Blīvs, mīksts audums, kas uztur siltumu.

Kabatas

2 roku kabatas

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vienkāršas futbola treniņu bikses

Vērojot un uzklausot futbolistus laukumā, mēs esam sapratuši, ka jums ir nepieciešamas siltas treniņu bikses, kuras iespējams ātri uzvilkt un novilkt. Mēs vēlamies piedāvāt šīs vienkāršās, praktiskās futbola bikses par labāko cenu, ar visām priekšrocībām, kas ir būtiskas futbola spēlēšanai.

Kipsta izstrādes un inženierijas centrs, Francijā iegūtās zināšanas

Kipstadium Torcoingas pilsētā Francijas ziemeļos ir visu Kipsta futbola preču globālais dizaina un izstrādes centrs. Apavu izstrādes darba grupā ietilpst produktu vadītāji, inženieri un dizaineri, kuri visi ir kaislīgi futbolisti, kā arī sertifikācijas nodaļa, kas veic izstrādājumu testēšanu.

Esam šīs franču zināšanas izmantojuši kreklos “CLR”, lai jauniem spēlētājiem nodrošinātu stilīgus, modernus produktus par lielisku cenu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Neaizmirstiet izņemt bikses no somas. Ļaujiet tam izžūt, pēc tam mazgājiet mašīnā 30 °C temperatūrā un atstājiet žāvēties.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi