Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8554865 2755809

Sieviešu pretnoberzumu fitnesa kardio šorti 'divi vienā', melni

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • MELNA / DAUDZKRĀSAINA
  • ZILA / PELĒKA / ZAĻA
  • ZAĻA / DAUDZKRĀSAINA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Sportiski, sievišķīgi “divi vienā” fitnesa šorti, kuros jutīsieties ērti sportojot.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošais audums ātri izžūst, lai jūs treniņa laikā justos patīkami.

Elastīgums

Laiks izkustēties.Šie šorti ir izstrādāti, lai sekotu katrai jūsu kustībai.

Ventilācija

Gaisīgais audums ļauj sviedriem iztvaikot, nodrošinot jums papildu komfortu.

Necaurredzamība

Jūtieties brīvi ikvienā nodarbībā. Audums ir necaurspīdīgs pat izstieptā veidā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sievišķīgi šorti jūsu fitnesa nodarbībām.

Vai jums apnikuši neglīti sporta šorti?Šie “divi vienā” šorti papildināti ar sievišķīgām detaļām:mazliet caurspīdīgas detaļas, gluds, elastīgs audums un forma, kas īpaši izstrādāta, lai izskaistinātu jūsu figūru.

Lielisks atbalsts paredzēts intensīvām nodarbībām.

Jutīsieties labi visas nodarbības laikā.Šortu augstais viduklis ērti atbalsta diafragmu nesalokoties, pat veicot visintensīvākās kustības.Ērti.

Vai produkti tiek testēti pirms pārdošanas?

Protams. Lai nodrošinātu komfortu un drošību, visiem mūsu produktiem ir sekmīgi jāiztur stingras laboratoriskas pārbaudes. Mēs pārbaudām krāsnoturības, auduma noturību pret atkārtotu mazgāšanu, sviedru novirzīšanas īpašības u. c. — tos saucam par mūsu “moku testiem”. Un pēc tam? Vai tas ir viss? Ne gluži. Pēc tam mūsu produktus izmēģina sportisti. Uzklausām un analizējam viņu atsauksmes, lai pilnveidotu apģērbu, ieviešot nepieciešamās izmaiņas. Un tikai tad sporta apģērbs ir gatavs valkāšanai.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 14.0% Elastāns, 86.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: iekšējais slānis: 22.0% Elastāns, 78.0% Poliamīds; Balsts: 25.0% Elastāns, 75.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai apstiprinātu produkta spēju saglabāt formu un krāsu, tam ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes. Šos testus regulāri veic neatkarīga laboratorija, kas vienmēr ļauj nodrošināt atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi