Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8543998 2695475

Vīriešu flīsa fitnesa bikses, melnas

10,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Vienkāršas, siltas bikses fitnesam un ikdienai:mūsu dizaineri, izstrādājot šo produktu, bija gatavi pieņemt izaicinājumu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas un poliestera audums garantē komfortu un mīkstumu.

Elastīgums

Īpaši adīts audums, kas nodrošina dabisku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Bikses, sākotnēji izstrādātas fitnesam, taču tās var būt noderīgas daudz kur citur.

Rīta rosme;sapulce darbā;enerģiska pastaiga dienas vidū;ātra piestāšana pie veikala, lai papildinātu ledusskapja saturu;laiks mājās kopā ar ģimeni un draugiem...Vai nebūtu jauki, ja to visu jūs varētu darīt vienā un tajā pašā apģērbā?

Tieši tāpēc mēs izstrādājām šo apģērbu klāstu:lai iztiktu bez biežas pārģērbšanās mājās un darbā, un visur, kas ir tiem pa ceļam.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties, ka visas dienas garumā jūtaties gan ērti, gan stilīgi darbā, mājās, sporta zālē un jebkurā citā vietā.Izklausās labi, vai ne?Mēs arī tā domājam.Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim šo pārdrošo ideju realizēt.Un, lūk – mūsu apģērbu klāsts ir gatavs.Šis ērto apģērbu klāsts neatpaliek stila ziņā: tajā ir izstrādājumi, kas ir gan patīkami valkāšanai, gan labi izskatās.

3 iemesli, lai iemīļotu šīs taisnā piegriezuma bikses.

Džoginga bikses?Mums tās patīk.Taisns piegriezums?Arī tas mums patīk.Tāpēc jūs nepavisam nebūsiet pārsteigts, uzzinot, ka mēs vienkārši nespējam iztikt bez šīm taisnā piegriezuma biksēm.Lūk, 3 iemesli, lai tās izmēģinātu.Piegriezums sniedz garantētu kustību brīvību.Piegriezums izceļ arī jūsu potītes un ļauj audumam viegli viļņoties, jums kustoties.Un – svarīgākais – tās ir īpaši ērtas.

Vai mums izdevās jūs pārliecināt?

P.S.:mūsu biksēm nav kabatu.

Auduma svars.

Audums sver 215 g/m².

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 42.0% Kokvilna, 58.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Kokvilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, tam ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes.Šie testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, tādējādi apliecinot un nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi