Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • BRŪNA
  • ROZĀ
  • ZILA
  • ZAĻA
  • PURPURA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Ļoti noderīgi legingi ar augstu vidukli visiem jūsu neregulāriem vai intensīviem treniņiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošais audums ātri izžūst, lai jūs treniņa laikā justos patīkami.

Formas veidošana

Izskats, kas mums patīk: Formu veidojošs griezums pie augšstilbiem.

Elastīgums

Laiks izkustēties. Šie legingi ir izstrādāti pilnīgai kustību brīvībai.

Kabatas

Praktiski: praktiska kabata skapīša atslēgai vai telefonam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Legingi no augumu izceļoša un formējoša auduma, kas piemērots visiem treniņiem.

Jūtieties labi savos legingos pat tad, kad treniņš kļūst smags. Šie legingi ar augstu jostasvietu ir izgatavoti no augumu formējoša auduma, kas apņem jūsu izliekumus, lai iegūtu slaidu izskatu. Esiet gatava fitnesam.

Legingi ar augstu jostasvietu.

Treniņa laikā jūtieties lieliski. Šo legingu augstā, elastīgā jostasvieta paliek savā vietā, nekrītot pat visintensīvāko treniņu laikā.

Vairs nekādas berzes.

Plakanas šuves, kas novērš kairinājumu treniņu laikā.

Vai produkti tiek testēti pirms pārdošanas?

Protams. Lai sniegtu komfortu un drošību, visiem mūsu produktiem ir sekmīgi jāiztur stingru laboratorisku testēšanu. Pārbaudām krāsnoturību, auduma izturību pret atkārtotu mazgāšanu, sviedru novirzīšanas īpašības u. c. — tos saucam par mūsu “moku testiem”. Un pēc tam? Vai tas ir viss? Ne gluži. Pēc tam mūsu produktus izmēģina sportisti. Uzklausām un analizējam viņu atsauksmes, lai pilnveidotu tos, ieviešot nepieciešamās izmaiņas. Un tikai tad sporta apģērbs ir gatavs valkāšanai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

“Domyos” sieviešu kardiofitnesa apģērbu ir testējuši ārēji lietotāji, lai pārliecinātos, ka tas ir ērts un nodrošina ventilāciju, kustību brīvību un vieglumu.

Garantija

2 Gadi