Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8547455 2747048

Vīriešu elpojoši fitnesa legingi, melni

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas pievienojušas visu iespējamo, lai izveidotu šos ērtos, necaurredzamos fitnesa legingus, kas ļauj jums brīvi kustēties.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošs, ātri žūstošs audums:mēs padomājām par visu, lai jūs paliktu sauss.

Ātri žūstošs

Vieglākai ikdienai – šis produkts ir ātri žūstošs, un nav nepieciešams gludināt.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Radīts fitnesam.

Fitnesā nepastāv tāds “viens izmērs der visiem” likums.Taču ir viena lieta, kas mūs visus vieno – kustība. Mūsu prioritāte ir Izstrādāt produktus, kas dod jums nepieciešamo, sākot nokustību brīvības līdz funkcionālām īpašībām, komfortam un stilam... Viss tajos ir sīki plānots un nekas nav nejauši.Visa mūsu dizaineru komanda, sākot no produktu vadītājiem līdz inženieriem un apģērba dizaineriem, velta maksimālas pūles, lai radītu jums vislabāko fitnesa apģērbu.

Vai fitnesa produkti pirms pārdošanas tiek pārbaudīti?

Jā, protams. 100% no mūsu audumiem iztur stingru pārbaužu procesu.Mērķis irgarantēt jūsu komfortu un drošību. Mēs sākam ar laboratorijas pārbaudām, bet pie tā neapstājamies.Tad sportisti kā Jūs testē mūsu apģērbus reālos apstākļos.Mēs uzklausām un analizējam viņu atsauksmes un uzlabojam, kas nepieciešams.Ja produkts iztur šīs pārbaudes ar izcilību, Jūsu jaunais sporta apģērbs var doties uz veikala plauktiem.

*

Mums ļoti žēl, ja tā ir noticis.Ja produkts tomēr neatbilst visām jūsu prasībām, viss ir pavisam vienkārši:atdodiet to mums atpakaļ.Mēs to apmainīsim vai piedāvāsim jums naudas atmaksu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliesteris; Balsts: 10.0% Elastāns, 90.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina komandas ar neatkarīgas laboratorijas palīdzību veica šiem legingiem mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes.Mērķis?Pārliecināties par atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi