Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8787726 4755776

Vīriešu elpojoši fitnesa šorti ar kabatu ar rāvējslēdzēju “Essential”, zili/kamuflāžas

12,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • MELNA
  • HAKI
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komandas šos ērtos fitnesa šortus izstrādāja ar mīlestību.Tie piedāvā nepārspējamu cenas un vērtības attiecību un izstrādāti atbildīgi.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Paliksiet sauss.Audums ātri izžūst un novirza sviedrus.

Ventilācija

Bez uztraukumiem:ventilētais audums starp kājām ātri novirza sviedrus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Radīts fitnesam.

Fitnesā nepastāv tāds “viens izmērs der visiem” likums.Taču ir kas tāds, kas mūs vieno:kustība.Mūsu prioritāte ir radīt produktus, kas sniedz jums visnepieciešamāko – sākot no kustību brīvības līdz tehniskajām iezīmēm, komfortam un stilam.Ikviena detaļa ir rūpīgi pārbaudīta un izstrādāta.Visa mūsu dizaineru komanda, sākot no produktu vadītājiem līdz inženieriem un apģērba dizaineriem, velta maksimālas pūles, lai radītu jums vislabāko fitnesa apģērbu.

Vai fitnesa produkti pirms pārdošanas tiek pārbaudīti?

Protams.Pilnībā visiem mūsu audumiem tiek veiktas stingras pārbaudes.Mērķis ir garantēt to komfortu, drošību un izturību.Mūsu produkti savu ilgo ceļu sāk laboratorijā.Tajā tiek pārbaudīta izturība pret mazgāšanu un krāsnoturība.Bet tas vēl nav viss:Tad sportisti kā jūs pārbauda to reālos apstākļos.Ja pēc tā visa tiem tiek dota zaļā gaisma, jūsu mīļākais jaunais produkts drīz nonāks jūsu tuvākajā veikalā.

*

Mums ļoti žēl, ja tā ir noticis.Ja produkts tomēr neatbilst visām jūsu prasībām, viss ir pavisam vienkārši:atdodiet to mums atpakaļ.Mēs to apmainīsim vai piedāvāsim jums naudas atmaksu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Balsts: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šie fitnesa šorti ir izgājuši daudzas pārbaudes pirms nonākuši šeit.No mazgāšanas līdz žāvēšanas pārbaudēm, mūsu dizaina komandas ar neatkarīgas laboratorijas palīdzību ir pārbaudījušas, ka mūsu kvalitātes prasības ir izpildītas.Tas apstiprina mums, ka forma un krāsas izturēs ilgstoši un turpinās jūs priecēt.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi