Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8506243 2432295

Vīriešu fitnesa šorti, melni

7,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Ja uzsākat nodarboties ar fitnesu vai atsākat iet uz sporta zāli – šie elastīgie, elpojošie, ērtie šorti kļūs par jūsu uzticamo izvēli.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Sportojiet bez mitruma sajūtas. Audums ir elpojošs un ātri žūstošs.

Viegls

Audums, kas sver tikai 112 g/m².

Ātri žūstošs

Vieglākai ikdienai – šis produkts ir ātri žūstošs, un nav nepieciešams gludināt.

Elastīgums

Kustību brīvība, pateicoties elastīgam audumam un piegriezumam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Radīts fitnesam.

Fitnesā nedarbojas “viens izmērs der visiem” likums. Bet tas, kas visus vieno, ir kustība. Mūsu prioritāte? Izstrādāt produktus, kas dod jums nepieciešamo, sākot no kustību brīvības līdz funkcionālām īpašībām, komfortam un stilam... Viss tajos ir sīki plānots un nekas nav nejauši. Visa mūsu dizaineru komanda, sākot no produktu vadītājiem līdz inženieriem un apģērba dizaineriem, velta maksimālas pūles, lai radītu jums vislabāko fitnesa apģērbu.

Vai fitnesa preces pirms pārdošanas tiek pārbaudītas?

Jā, protams. 100% no mūsu audumiem iztur stingru pārbaužu procesu. Mērķis ir garantēt komfortu un drošību.Mēs sākam ar laboratorijas pārbaudām, bet pie tā neapstājamies. Tad sportisti kā Jūs testē mūsu apģērbus reālos apstākļos. Mēs uzklausām un analizējam viņu atsauksmes un uzlabojam, kas nepieciešams. Ja produkts iztur šīs pārbaudes ar izcilību, Jūsu jaunais sporta apģērbs var doties uz veikala plauktiem.

*

Mums ļoti žēl, ja tā ir noticis. Ja produkts tomēr neatbilst visām jūsu prasībām, viss ir pavisam vienkārši: atdodiet to mums atpakaļ. Mēs to apmainīsim vai piedāvāsim jums naudas atmaksu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Kabatas odere: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi